Enebolig på ett plan

Eneboligen Varig – store vinduer og alt på ett plan

Da vi skulle utvikle seks nye hus til vår nye huskatalog, var vi opptatt av at disse husene skulle være noe markedet etterspurte. Vi gjennomførte en undersøkelse hvor vi ba alle forhandlerne våre svare på hva som definerte det ideelle huset for deres typiske kunde. Resultatet ble eneboligen Varig – en kompakt og moderne enebolig med alt på ett plan.

Utviklet som et svar på markedets etterspørsel

Vi har sett en økende etterspørsel etter både mindre hus og livsløpsboliger på ett plan. Dette kan skyldes et økende fokus på miljøaspektet ved boligbygging, stigende levekostnader, og kanskje til og med mangelen på sykehjemsplasser. Vi ville derfor utvikle en bolig som kunne dekke behovene til de miljøbevisste, de med et lavere budsjett, og de som var opptatt av å planlegge for framtiden.

Les også: Bygge hus på ett plan

 

En enebolig som varer livet ut

Varig er et moderne hus, men saltaket og fasaden i tre gir samtidig boligen et tradisjonelt preg. Varig skiller seg ut i nabolaget, samtidig som den glir naturlig inn. Eneboligen strekker seg over 85,5 m2, med to soverom og en romslig terrasse i front.

Rause vindusflater i takhøyde oversvømmer kjøkkenet, stuen og gangen med naturlig lys. Den mønte himlingen gir en romslig romfølelse og bidrar til en inspirerende atmosfære. Via spisestuen er det direkte adgang til terrassen.

Interiør i eneboligen Varig

 

En bolig som er praktisk for de fleste

 

Fornuftig for førstegangsetablerere

For førstegangsetablerere kan det være fornuftig å bygge en mindre bolig som kun strekker seg over én etasje, da det ofte er mer økonomisk overkommelig enn en større fleretasjes bolig. Dette skyldes både lavere byggekostnader og reduserte oppvarmingsutgifter.

Dame i rullestol og mann som sitter ved bord

 

Enkelt i småbarnsfasen

Har du småbarn i hus, er en bolig med alt på ett plan praktisk. Et hus uten trapper øker sikkerheten for barna og gir foreldre en ekstra følelse av ro. Det er også enklere å holde oversikt over barna, fordi du alltid har dem i syne. En bolig med mye dagslys gir også ekstra energi etter søvnløse netter. Naturlig lys kan bidra til å regulere søvnsyklusen og øke trivselen i hjemmet.

Familie på kjøkken

 

 

Trygt når du blir eldre

Når du blir eldre, kan en bolig med kun én etasje bidra til å utsette behovet for sykehjemsplass. Du trenger ikke tenke på trapper, og det er generelt mindre fare for fallulykker. I tillegg krever en bolig med én etasje mindre rengjøring og vedlikehold, noe som kan være en lettelse for eldre som ønsker å opprettholde sin uavhengighet så lenge som mulig.

Les også: Ny huskatalog med seks nye hus

Smilende dame

 

Vil du bygge en bolig som varer livet ut?

Samlet sett gir en bolig med én etasje praktiske fordeler i alle livsfaser. Vi hjelper deg å finne den rette boligen som dekker dine behov i dag og i framtiden.

Finn din favoritt blant våre husmodeller

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18