Eiendomsutvikling - fradeling av tomt

Prosessen ved fradeling at tomt er ganske lik om det er "eplehagetomt" eller et større område. Vi har snakket med prosjektutvikler Stian Sætra Olafsen i Nordbohus Gjøvik for å lære mer om mulighetene.

-Det er mange som kontakter oss og sier de har tenkt på saken i mange år, og blir veldig overrasket over at vi kan hjelpe dem med hele prosessen, sier Stian Olafsen. Han jobber med utvikling av nye boligområder for Nordbohus Gjøvik og er ofte i kontakt med grunneiere. Det gjelder både privatpersoner som skal skille ut en del av sin store eneboligtomt, og grunneiere som ønsker bistand i utviklingen av et større boligområde. -Har du tanker om å skille ut en tomt så er det bare å dra innom nærmeste Nordbohusforhandler. Der får du hjelp, sier Olafsen. 

Mer om prosessen for fradeling av tomt kan du lære om i videoen nedenfor. Der forteller prosjektutvikler Stian Olafsen om hvordan de tenkte under utviklingen av boligområdet Sandberg, og delfeltet med rekkehus. 

Har du en tomt som kan utvikles til boligformål? Ønsker du å fradele en del av din eneboligtomt? Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og kom igang med utviklingen av prosjektet. Her finner du nærmeste forhandler: Finn Nordbohusforhandler

Les mer om eiendomsutvikling i Nordbohus


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef i NORDBOHUS AS

Utvikling av boligområde - fradeling av tomt

Om det gjelder en "eplehagetomt" eller et større område så er prosessen ganske lik. I begge tilfeller er det mye å huske på, men du kan alltid kontakte din nærm
Finn forhandler