Hopp til hovedinnhold
Smartfiner Eik Varanger veggplater

Usikker på hvordan du ønsker stua di skal se ut?

Om du er i ferd med å bygge nytt eller pusse opp er det alltid en mengde avgjørelser som må tas. Noen ganger kan en føle det blir så mye å tenke på at en kvier seg for å komme i gang.

Raskeste veien til ferdige vegger

Velger du ferdigmalte veggplater er nok det den raskeste veien til ferdige vegger, legger du til ferdigmalte takplater eller ferdigmalte panelbord har du allerede spart deg masse tid.

Smartpanel perle skoggrønn

Smartpanel perle skoggrønn.

Fleksible løsninger for skiftende trender

Trender skifter med tidene – og de fleste av oss skifter litt stil eller smak i løpet av tiden man bor i en leilighet eller et hus. Det er derfor ganske så smart å velge løsninger som kan overmales når eller hvis man ønsker det. I det store bildet er jo vegg og tak bakteppe for de interiørartiklene vi ønsker å omgi oss med – så det er jo litt viktig at ikke vegger og tak tar oppmerksomheten bort fra elementer en kanskje ønsker å fremheve. Klassiske ferdigmalte plater passer stort sett veldig godt inn i våre nordiske interiører og er ofte et både økonomisk og fornuftig valg.

Et bredt utvalg av ferdigmalte profiler

Smartpanel leverer et hav av forskjellige profiler når det gjelder ferdigmalte veggplater. Her leveres det meste fra Trend, som er en glatt plate, via 4- og 7-bords faspanel samt Perle og Skygge. I tillegg leveres veggplatene selvsagt i et bredt utvalg lekre farger – noen klassiske og noen mer preget av interiørtrendene. De ferdigmalte panelplatene produseres i MDF, de beveger seg lite, og det er ingen kvister som må sparkles. Panelene bygger kun 11mm, de krever ingen etterbehandling og kan overmales om du ønsker å bytte farge på sikt.

Smartpanel skygge dempet jord

Smartpanel skygge Dempet Jord.

Smartpanel struktur perle dempet jord

Smartpanel Struktur Perle Dempet Jord.

Minimalistisk og stramt preg

Ønsker du et minimalistisk og strammere preg med helt slette vegger er Smartpanel Trend det rette valget. Kolleksjon Trend består av ferdigmalte, slette veggpaneler og leveres i fem delikate farger: Betong, Lys Sand, Organic Red, Paulus Blå og Skoggrønn. Disse har en klikk-lås som gir en slett vegg med lite synlige skjøter.

Smartpanel trend lys sand

Smartpanel Trend Lys Sand.

De andre variantene av Smartpanel veggplater har not/fjær skjøt – noe som gjør dem veldig enkle å montere. Innfestningsmateriellet skjules, og skjøten blir helt sømløs. Du monterer med enten skruer eller kramper og behøver ikke lim. Holder du på med oppussing – kan Smartpanel platene sågar monteres direkte utenpå eksisterende vegg – bare sjekk at underlaget er jevnt, fast og fritt for smuss.

Nesten null vedlikehold

Smartpanel rengjøres med en klut og lunkent vann tilsatt et mildt rengjøringsmiddel. Unngå kjemikalier og sterke såper. Spesielle eller vanskelige flekker kan alternativt fjernes med sitrusrens.

Ønsker du følelsen av å ta naturen inn i interiøret ditt?

Med Smartfiner veggpanel får du høykvalitets veggplater med ekte trefiner i Bjørk, Furu eller Eik. Smartfiner leveres i flere lakk-farger så her kan du sette ditt preg på rommet. Smartfiner leveres med klikklås for en slett sømløs vegg med lite synlige skjøter. Rett og slett helt lekkert, og tre tvers gjennom.

Smartfiner eik rondane

Smartfiner Eik Rondane.

Smartfiner eik varanger veggplater

Smartfiner Eik Varanger veggplater.

Relaterte artikler