Hopp til hovedinnhold
Trapp fra Trapperingen med belysning

Lys opp - trinn for trinn!

De siste årene har belysning i trapp blitt stadig mer populært. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med Phillips Hue og andre smarthus-løsninger.

Etter at LED kom på markedet, har tilbudet innen belysning i trapp blitt stadig bedre, og lys i trappa har økt i popularitet. Trappebelysning kan leveres på alle typer trapper som Trapperingen leverer, og vil gjøre trappa til et enda mer spennende og iøyenfallende møbel hjemme hos deg.

Modell Ålesund fra Trapperingen med lys under trinnene.

Modell Ålesund med lys under trinnene. Trapperingen bruker 120 LED/m i LED strips for å gi en jevn og fin belysning. For at diodene skal synes minst mulig, er diodene kun 1,2 mm høye. Dette er ca. halvparten av de fleste andre på markedet.

God kvalitet

Trapperingen tilpasser LED-belysning både til trinn og håndløper.

Under trinnene velger vi LED-strips, og vi har bevisst valgt produkter med god kvalitet og lang holdbarhet. Blant annet er de viktig at LED-stripene sitter godt, slik at de ikke løsner etter kort tids bruk. Farge på dioder kan variere, og for å unngå fargeforskjeller har vi strenge sorteringskrav på diodene. Dette gjør at vi kan levere LED-strips med samme fargenyanser uansett vareparti, sier daglig leder i Trapperingen, Espen Eriksen.
Trapperingen Tuva med lys

Tuva med LED innfelt i trappenesen som gjør at hvert trinn blir tydelig definert. Trapperingen har senket strømforbruket til kun 3w/m for å spare strøm og for å kunne bruke en mindre LED-driver. Dette tar også mindre plass.

Leveres ferdig

All trappebelysning leveres ferdig koblet fra fabrikken og er tilpasset din Trapperingen-trapp. Det eneste du som huseier trenger å tenke på, er hvor det egner seg best å plassere driver og tilgang til fast strøm. Dette avtales i samarbeid med din elektriker og Trapperingen. Belysningen leveres komplett med trådløs bryter som kan festes på vegg med dobbeltsidig tape eller monteres i standard 55 mm ramme. Som et tilvalg er det mulig å få med fjernkontroll.

Trapp med belysning fra Trapperingen

Med dimmeren regulerer du lysstyrken, og kan dermed skape ulike stemninger i rommet.

"Smart" trapp

Med dimmeren, som er tilvalg, kan du regulere lysstyrken som du vil, avhengig av hvilken stemning du ønsker å skape i rommet. Trapperingens system er bygd på den universielle Zigbee 3.0-protokollen, som er en åpen og stabil løsning. Den er kompatibel med bla. annet Phillips Hue, SmartThings, Future Home og Homey. Dette betyr at trappa har blitt «smart»!

Relaterte artikler

Hvit eik og sort trapp fra Stryntrappa

Slik velger du riktig trapp til huset

Nordbohus har ulike hustyper i ulike prisklasser. Hos vår trappeleverandør Hagen kan du få en trapp som passer til ditt hus og din smak. De tilbyr to ulike produktserier. Med Stryntrappa får du en trapp som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og du får en trapp i en klasse for seg.

Kvalitetstrapp

Velg en kvalitetstrapp som tar deg og hjemmet ditt til nye høyder

Husets trapper har flere funksjoner enn å føre deg opp og ned. De bidrar også til å skape stemning, stil og sikkerhet i hjemmet ditt. Vi samarbeider med anerkjente trappeleverandører som gjør at du er sikret en trapp av høy kvalitet til ditt nye hus, uansett hva du velger.

Høstens interiørtrender

Høstens interiørtrender 2023

Årstiden for tente stearinlys, pledd og peiskos er her endelig! Det medfører ikke bare et skifte i farger og omgivelser utendørs; vi ser også en endring i hjemmene våre. Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike, deler sine tanker om hvilke interiørtrender som vil regjere denne høsten.