Hopp til hovedinnhold
Kvalitetstrapp

Velg en kvalitetstrapp som tar deg og hjemmet ditt til nye høyder

Husets trapper har flere funksjoner enn å føre deg opp og ned. De bidrar også til å skape stemning, stil og sikkerhet i hjemmet ditt. Vi samarbeider med anerkjente trappeleverandører som gjør at du er sikret en trapp av høy kvalitet til ditt nye hus, uansett hva du velger.
Flott og luftig trapp i en variant av funkishuset Kvadrat

Flott og luftig trapp i en variant av funkishuset Kvadrat, bygd av Nordbohus for en kunde i Kristiansund.

Trappebelysning – praktisk og stemningsfullt

Oppdag hvordan smart belysning kan bidra til både funksjonalitet og estetikk i hjemmet ditt. Trappelys skaper en fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i til alle døgnets tider. Velger du en trapp fra Trapperingen, kan du velge blant et bredt utvalg av ulike trappemodeller. Alle kan leveres med trinnbelysning og integrerte garderobeløsninger i trapperommet.

Trapp med belysning

Trappemodell Marthe med lys under trinnene. Belysning gjør trappa til et enda mer spennende møbel. Foto: Trapperingen.

Trapper med belysning under trinn

Trapperingen bruker LED-lys som gir en jevn og fin belysning, samtidig som de senker strømforbruket og tar minst mulig plass. For at diodene skal synes minst mulig, er de kun 1,2 mm høye. Dette er ca. halvparten av de fleste andre på markedet. Foto: Trapperingen

Visste du at du også kan dimme lyset i trappen? Trapperingen tilbyr elegant trappebelysning med fjernstyring og kompatibilitet med smarthus-løsninger. All trappebelysning leveres ferdig montert og er tilpasset din trapp.

Se hele utvalget hos Trapperingen

Mer bodplass eller ekstra lekeplass?

Med en tett trapp kan du få en praktisk bod eller lage deg en liten kosekrok eller lekeplass under trappa. Bod passer perfekt under en svingtrapp, som er de trappene det selges mest av. Boden kan du innrede som du ønsker: hva med et lite hjemmekontor, en garderobe for oppbevaring av yttertøy og sportsutstyr, en sofa for rolige lesestunder, eller en haug med puter barna kan leke oppå? Du kjenner ditt behov; vi har løsningen!

Lys svingtrapp

Trapperingens populære trappemodell Salvi som 180-graders svingtrapp med tette trinn har gitt eierne ekstra bodplass.

Besøk trappestudio – få inspirasjon og hjelp til å velge riktig trapp

Trapperingen har 14 trappestudio over hele landet. Her kan man virkelig se og oppleve de ulike trappemodellene, lære om trappetyper, vangeløsninger, materialer og overflatebehandlinger. Trappen har blitt et ganske komplekst produkt i takt med utviklingen av mange valgmuligheter. Et besøk i trappestudio kan derfor være til stor hjelp.

Finn ditt nærmeste trappestudio

Spiler i trappen: harmonisk og stilfullt

Utforsk mulighetene med spiler i trappen din. Combiwood Barkevik tilbyr et bredt utvalg av spiler som kan tilpasses etter dine ønsker, og som gir trappen en unik og stilfull karakter som binder sammen interiøret i hjemmet ditt.

Nærbilder av trappespiler

Foto: Kathrine Anvik-Krogstad

Spiler er både stilrent, levende og lar seg enkelt kombinere med mange forskjellige interiørstiler. Spilene kan tilpasses dine ønsker, både med hensyn til tresort, farge og overflatebehandling.

Eikespiler langs trapp

Eikespiler langs trapp i banklokale. Avrundet avslutning på spilene, som en lekker detalj. Foto: Combiwood Barkevik.

Se utvalget til Combiwood Barkevik her.

Velg riktig trapp til din nye bolig

Enten du foretrekker det tradisjonelle, det moderne eller det herskapelige, har Nordbohus et hus som passer for deg. Og for hvert hus, har Stryntrappa en trapp som passer din stil og din smak. Alle trapper fra Stryntrappa kan leveres med belysning i selve trappen og en praktisk garderobe, bod eller til og med et lite hjemmekontor i trapperommet.

Tips når du skal velge trapp

Når du skal velge trapp, anbefaler vi å tenke tidløshet fremfor trend, og velge solide materialer som varer lenge. Her følger fire tips for hvordan du kan velge riktig trapp:

1. Ta hensyn til husets arkitektur og din egen smak

Hos Stryntrappa starter du med å velge trappemodell blant deres brede utvalg av trapper som passer til ulike stiler og budsjett. Deretter tilpasser du trappen etter dine ønsker når det gjelder tresort, overflatebehandling og andre tilvalg.

Lys trappemodell

Stryntrappa Foss er en moderne trapp som egner seg godt til lyst, nordisk interiør. Med glass i gelenderet får rommets naturlige dagslys strømme fritt.

2. Tenk holdbarhet og miljø

Med riktig tresort og vedlikehold, vil du ha glede av trappen din i mange år. Trapper er mye i bruk og utsettes daglig for slitasje. Mens furu er en relativt myk tresort, er eik, ask og valnøtt hardere treslag. Ved å velge en hardere tresort på trinnene, forlenger du trappens levetid.

Slitesterke trappetrinn i eik

Trappene til Stryntrappa er hovedsakelig laget av tre. Bruk av treverk har liten negativ innvirkning på miljøet, så lenge det kommer fra en sertifisert og bærekraftig forvaltet skog – noe 100 % av trevirket de bruker gjør. Stryntrappa Horisont, vist på bildet over, har tidløse og slitesterke trinn i eik. Foto: Stryntrappa

3. Utnytt plassen under trappen

Ønsket om mer plass i hjemmet er et velkjent fenomen for mange. Løsningen er ofte å utnytte kvadratmeterne vi allerede har mer effektivt – som for eksempel plassen under trappen.

Oppbevaringsplass under trapp

For å gi deg enda større glede av Stryntrappa, tilbyr de tre smarte tilvalg: Stryntrappa Bod, Garderobe og Kontor. På bildet ser du Stryntrappa Fauna med garderobe.

Se hele utvalget hos Stryntrappa

4. Snakk med fagfolk

Når du først investerer i et nytt hjem, er det greit å føle seg trygg på alle valg man tar, særlig de store som skal vare i lang tid. Snakk med din lokale Nordbohus-forhandler eller besøk en av Stryntrappas eller Trapperingens butikker. Her kan du se trappene og valgmulighetene før du bestemmer deg.

Stryntrappa planlegging

Ta gjerne med deg plantegninger når du stikker innom dem, slik at de kan være sikre på at de finner den ultimate løsningen for akkurat ditt hjem.

Med Nordbohus får du kvalitet hele veien når du bygger ditt nye hjem

Det er ikke uten grunn at vi samarbeider med akkurat Trapperingen, Combiwood Barkevik og Stryntrappa. Dette er leverandører som leverer den samme kvaliteten vi selv vil stå inne for når vi bygger hus for våre kunder. Velger du med omhu, vil trappen bli et viktig trinn på veien mot et hjem du virkelig trives i.

Finn forhandler

Relaterte artikler

Hos oss lærer tømrerlærlinger å bygge trygge og inspirerende boliger"

Med noen av landets mest fornøyde kunder, tar også Nordbohus Skien sitt ansvar for å utvikle fremtidens tømrere på alvor. Gjennom systematisk opplæring og veiledning av lærlinger som Mathias, sørger de for at kundene får trygghet og inspirasjon i sin boligbyggeprosess også i fremtiden. I denne artikkelen får du innblikk i hva Mathias, en erfaren tømrerlærling hos Nordbohus, legger vekt på som avgjørende for å levere kvalitetsarbeid. Fra praktiske ferdigheter på tvers av fag, til utviklingen av arbeidsmoral og effektivitet - Mathias deler sine beste råd som kan gi trygghet og inspirasjon til alle som vurderer å bygge bolig med Nordbohus Skien. Nordbohus' satsing på opplæring og veiledning av lærlinger er en viktig faktor for at kundene deres kan føle seg trygge gjennom hele byggeprosessen. Les videre for å få Mathias' førstehåndsperspektiv på hva som skaper kvalitet og faglig stolthet i tømrerbransjen.

Spesialtegnet enebolig i Son

Spesialtegnet enebolig i Son

Høsten 2020 stod denne flotte eneboligen klar i Son. Vi takker tiltakshaver så mye for oppdraget og gratulerer med ny bolig.

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Slik bygger du drømmehuset på budsjett

Drømmer du om å bygge ditt eget hjem, men er bekymret for kostnadene? Fra smart planlegging til valg av husmodell og innredning – oppdag hvordan du kan skape ditt drømmehjem uten å tømme hele bankkontoen.