Hopp til hovedinnhold
Stryntrappa

Nordbohus anbefaler Stryntrappa

En trapp er boligens smykke, og en viktig stemningsskaper i rommet. Når trappen skal velges er det viktig å tenke på både bruksområde, design og praktisk løsning. Trappen skal være en del av huset i lang tid fremover. I tillegg kan du hos Stryntrappa, velge bod, garderobe eller kontor under trappen.
Stryntrappa Fjord i lys grå

Stryntrappa Fjord i lys grå med brunsvarte trinn.

Stryntrappa – Et steg i din retning

Interiør er forankret i trender, som igjen speiler tiden vi lever i. Disse tendensene endrer seg med jevne mellomrom, men noe som aldri går av moten er din egen smak. Stryntrappa kommer i 10 ulike modeller, med flere spennende valgmuligheter innenfor hvert uttrykk. La deg inspirere av forskjellige tresorter, ulike overflatebehandlinger og vakre detaljer i stål og glass, og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør. Med Stryntrappa får du et resultat som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser.

Bak Stryntrappa står Hagen AS – Nordens største trappeprodusent. Hagen har produsert trapper i Stryn siden 1934. I tillegg til Stryntrappa kan vi tilby trappeserien Escalia. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og gir deg en trapp i en klasse for seg. Uavhengig av hvilken trappeserie du velger, sørger vi for at resultatet passer perfekt inn i ditt drømmehus.

Escalia Zaragoza trapp i eik

Escalia Zaragoza i eik lakkert.

Materialer

Trapper er mye i bruk og utsettes for daglig slitasje. Furu er et relativt mykt treslag. Ved å velge en hardere tresort i for eksempel trinn, forlenger du trappens levetid. Den vil i tillegg holde seg pen lenger.

Åpne eller tette trinn

De fleste av trappene kan leveres med både åpne eller tette trinn. I en trapp med tette trinn kan du velge stusstrinn i samme tresort og overflate som trinnene, eller malt som en kontrast. Tette trinn gir muligheten for å utnytte plassen under trappen til for eksempel oppbevaring.

En trapp med åpne trinn gir et mer luftig preg. Velger du åpne trinn leveres trappen alltid med barnesikring slik at den er trygg. Du kan velge barnesikringslister i samme tresort og utførsel som trinnet, eller malt. Du kan også velge barnesikringslist i stål.

Stryntrappa Foss i eik, med barnesikringslist i stål

Stryntrappa Foss i eik hvit lasur, med barnesikringslist i stål.

Belysning

Våre trapper kan leveres med integrert LED-belysning i underkant av eller oppå trinnene.

Belysning gjør trappen enkel og sikker å gå i, også i mørke omgivelser. Lyset vil i tillegg bidra til en lun atmosfære i resten av rommet, og gi et eksklusivt uttrykk. Løsningen er klargjort for dimmer dersom du foretrekker det. Ved bruk av LED-belysning får du lang holdbarhet, og du behøver ikke være redd for oppheting.

Escalia Osaka trapp i eik, med belysning på trinn

Escalia Osaka i eik hvit lasur, med belysning på trinn.

Plass til mer

Behov for mer plass i hjemmet er noe de fleste er kjent med. Stadig flere ting krever sin plass, derfor har vi utviklet noen smarte måter å utnytte kvadratmeterne på. For å gi deg enda større glede av Stryntrappa tilbyr vi tre tilvalg: Stryntrappa Garderobe, Bod og Kontor. Trappene fra Stryntrappa produseres etter mål til hver enkelt kunde. Det betyr at også løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og utnytter plassen maksimalt.

Stryntrappa Garderobe gir en ren og stilfull helhet, og utnytter effektivt kvadratmeterne under trappen. Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko. Det høyeste skapet leveres med garderobestang. Med Stryntrappa Garderobe vil gangen alltid fremstå pen og ryddig både for deg, familien og gjester.

Stryntrappa Bod gir deg maksimal utnyttelse til lagring i trapperommet, selv under det laveste trappetrinnet. Boden er fleksibel i bruk, og du velger selv hvordan du organiserer oppbevaringen – i esker, på oppheng eller i hyller. Stryntrappa Bod leveres med LED-belysning og én innvendig hylleseksjon.

Stryntrappa Kontor gir hele familien en praktisk og lett tilgjengelig arbeidsplass med en romslig arbeidsflate, slik at flere kan sitte sammen. Stryntrappa Kontor er innredet med innfelt stikkontakt i bordplaten og en åpning langs veggen til kabler og ledninger. Løsningen består også av to vegghyller og skap, som er praktisk til oppbevaring av for eksempel en liten printer eller papir.

Stryntrappa Foss med bod under

Stryntrappa Foss med bod i lys grå.

For mer inspirasjon, besøk en av butikkene i ditt område, eller last ned Hagen katalogene HER

Relaterte artikler

Hvit eik og sort trapp fra Stryntrappa

Slik velger du riktig trapp til huset

Nordbohus har ulike hustyper i ulike prisklasser. Hos vår trappeleverandør Hagen kan du få en trapp som passer til ditt hus og din smak. De tilbyr to ulike produktserier. Med Stryntrappa får du en trapp som kler din personlige stil, til god kvalitet og gode priser. Med Escalia tar vi et par trinn opp, og du får en trapp i en klasse for seg.

Trapp med belysning fra Trapperingen

Lys opp - trinn for trinn!

De siste årene har belysning i trapp blitt stadig mer populært. Lys under trappetrinn og håndløper skaper fin stemning i rommet samtidig som trappa blir tryggere å bevege seg i. Belysning i Trapperingens trapper kan styres med fjernkontroll, og er kompatibel med Phillips Hue og andre smarthus-løsninger.

Kvalitetstrapp

Velg en kvalitetstrapp som tar deg og hjemmet ditt til nye høyder

Husets trapper har flere funksjoner enn å føre deg opp og ned. De bidrar også til å skape stemning, stil og sikkerhet i hjemmet ditt. Vi samarbeider med anerkjente trappeleverandører som gjør at du er sikret en trapp av høy kvalitet til ditt nye hus, uansett hva du velger.