Hopp til hovedinnhold
Isolasjon fra Glava

Slankere isolasjon fra Glava

Nordbohus samarbeider med kjente merkevarer i byggingen av boliger. En av disse er GLAVA, som leverer isolasjon til mange av våre byggeplasser. Nå lansererer GLAVA er helt ny type isolasjon som er slankere enn deres andre typer; Extrem 32.

Det er kvalitetsforskjell på isolasjon. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolasjonsevne. GLAVA etablerte en ny standard i bransjen med Proff 35. I første halvår 2015 blir også Extrem 33 til 32, en spennende nyhet for bransjen. GLAVA jobber hele tiden for å videreutvikle våre produkter.

GLAVA har investert 130 millioner kroner i å bygge Europas mest moderne produksjonslinje i Stjørdal. Dette er en av flere investeringer de siste årene for å utvikle miljøvennlige produkter som isolerer best. Glassullproduktene er laget av 70 prosent returglass.

GLAVA® Extrem med lambda 32 er et produkt som gjør det mulig å bygge med slankere konstruksjoner, og som gjør jobben mer effektiv. Det samme gjelder produktutviklingen av Trollveggen, som har gjort modulbygging av grunnmur enklere. Dette er bare noen av bidragene vi vil se mer av i bransjen i 2015.

–Det er viktig at vi som kan, går i bresjen for utvikling av produksjonslinjer og investerer i metoder som gjør jobben enklere og rimeligere for utførende byggmester, sier administrerende direktør i GLAVA, Jon Karlsen.

Finn din nærmeste Nordbohus forhandler

Relaterte artikler

Funkishus

Fordeler ved å bygge nytt hus

Det er fristende å argumentere med at «nytt er nytt», men for å gjøre deg enda sikrere på at det er en god investering å bygge nytt hus, har vi her listet opp noen gode argumenter som kanskje gjør beslutningen enklere å ta.

Mange gode grunner til å velge trefiberisolasjon

Mange gode grunner til å velge trefiberisolasjon

Nordbohus anbefaler Hunton. Å bygge et nytt hus er gjerne ikke noe vi gjør flere ganger i livet. Desto viktigere er det at vi gjør gode valg. Trefiberisolasjon fra Hunton produseres av flis fra norsk granskog, og er ekstra god på lyddemping og fukthåndtering.