Hopp til hovedinnhold
En dame som står blant masse isolasjon fra Glava

Energieffektive løsninger fra Glava Isolasjon er godt for miljøet, lommeboka – og bokvaliteten

Med dagens strømpriser er det godt å vite at alle Nordbohus er blant markedets mest energieffektive boliger takket være isoleringsløsninger fra Glava Isolasjon.

Alle hus fra Nordbohus leveres med gode og energieffektive isoleringsløsninger. Det bidrar til å holde strømregningene nede og bokvaliteten oppe.

Termisk isolering av gulv, vegger og tak

Med Glava Proff 34 får du Norges mest solgte isolasjonsprodukt for termisk isolering av gulv, vegger og tak, og en løsning som i tillegg er ni prosent bedre enn det som er vanlig standard i markedet. Og fordi Glavas isolasjon er laget av returglass, er produktet også svært miljøvennlig. 

Resultatet er et hus med et stabilt og godt inneklima, som ikke bare gir utslag i reduserte strømregninger – inneklimaet påvirker også både helse og humør til alle beboere! Med tanke på at vi tilbringer nesten 90 prosent av tiden vår innendørs her i landet, er det godt å vite at du i et Blink Hus får et energieffektivt hus med gode inneklimaløsninger, som sikrer optimal bokvalitet for hele familien.

Vi får fra tid til annen spørsmål fra kunder om muligheter for å bo enda mer energieffektivt. Dette kan løses enten gjennom å installere tekniske løsninger for å redusere strømforbruket – som varmepumpe, døgnstyring av varme eller andre smarthusløsninger (aktive tiltak), eller det kan løses gjennom ytterligere isoleringsløsninger, som gir økt bokomfort. Isolering er et passivt tiltak, som vil si at det bruker ikke strøm, trenger ikke vedlikehold og skal vare i byggets levetid. Det reduserer kostnader på lang sikt. Et godt isolert bygg holder på varmen om vinteren, og bidrar til å holde huset kjøligere innendørs om sommeren. Her bør det også gjøres flere tiltak slik at man unngår å bruke strøm og penger på nedkjøling av bygget, som for eksempel utvendig solskjerming.

To menn som løfter Glave isolasjon

Øke bokvaliteten

Glava Isolasjon har flere løsninger som kan bidra til å øke bokvaliteten – alt fra isolering for varme til bedre lydisolering og demping av akustikk i rommet. Isolering av skillevegger, og etasjeskillere mellom oppvarmede etasjer, demper lyd internt i boligen. Da slipper du å høre hva som skjer på badet. Velger man for eksempel å bruke Gyptone akustikkplater, kan man redusere uønsket akustikk som påvirker lydnivået i huset. Rene, harde overflater kaster lyden rundt i rommet og det blir vanskelig å oppfatte hva som blir sagt. Å velge produkter som gir en fin finnish, men samtidig demper etterklangstiden vil øke bo komforten betraktelig. Så her finnes det mange muligheter.

Husk at dersom huset du bor i ikke er godt nok isolert, hjelper det lite med varmepumpe eller andre energismarte oppvarmingskilder. Start der effekten er størst, og ikke fyr for kråka!

Målet vårt er et hus som er tilpasset kundenes behov og livsstil, så huset blir den «oasen» vi gjerne vil at det skal bli –et sted for trivsel, velvære og hygge, uten å bekymre seg for mye for strømregningen.

Sjekk glava.no for 7 tips til en energieffektiv bolig

Relaterte artikler