Hopp til hovedinnhold
Lyst kjøkken i eik med sorte detaljer fra Drømmekjøkkenet

Sats på et langvarig forhold med et kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet

Vi tør å påstå at Nordbohus og Drømmekjøkkenets samarbeid skaper hverdagsgleder i folks liv. Gleden i det å flytte inn i og leve i sin nye bolig. Gleden i å være sammen med familie og venner i et kjøkken som er bygd for å vare, et kjøkken som så ofte blir «husets hjerte».

Vi har bedt selger i Drømmekjøkkenets butikk i Lillestrøm, Marthe Wethal, om å fortelle kort hvordan de samarbeider med Nordbohus. Marthe forteller at huskjøpere blir henvist til Drømmekjøkkenets butikker av byggherren. Her blir kunden tatt godt imot og får inspirasjon, faglige råd og hjelp til akkurat deres kjøkkenutvelgelse. «For meg som kjøkkenselger er det viktig at vi kan love kundene en smidig kundereise og tilby et spennende og bredt kjøkkensortiment som vi vet de har glede av i mange år framover. Drømmekjøkkenet har laget svenskproduserte kvalitetskjøkken siden 1929, og utvalget spenner fra tradisjonelle kjøkken til fremtidige designklassikere. Drømmekjøkkenet vet kort sagt mye om kjøkken.» sier Marthe engasjert.

Selger i Drømmekjøkkenets butikk i Lillestrøm, Marthe Wethal

Selger Marthe Wethal i Drømmekjøkkenet Lillestrøm.

Hun forteller videre hvor givende det er å få være med på hele kundereisen, å gå fra inspirasjon og ideer til konkret planlegging med skreddersydde løsninger, og til slutt se og ta i bruk det ferdige resultatet; et splitter nytt og funksjonelt kjøkken.

Vi ba Marthe kommentere et utvalgt samarbeidsprosjekt som Drømmekjøkkenet hadde med Nordbohus Follo Bygg & Eiendom for en tid tilbake, der kunden falt for butikkens kjøkkenutstilling i Wood. «Kunden bemerket kvaliteten og utførelsen av frontene. Dette er noe vi selgere ofte får høre fra kunder som er særlig kvalitetsbevisste.» sier Marthe. «Som samarbeidspartner i Drømmekjøkkenet er det ekstra hyggelig å høre at prosjektet fikk tilbakemelding om at den totale leveransen var svært god og at kunden har hatt stor glede av kjøkkenet sitt fra første stund.

Lyst kjøkken i eik med sorte detaljer fra Drømmekjøkkenet

Drømmekjøkkenet er stolt leverandør av dette flotte Wood-kjøkkenet, i samarbeid med Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

«Husets hjerte er nok definitivt kjøkkenet» avslutter Marthe med et smil.

Kjøkken i lys eik med sorte detaljer

Drømmekjøkkenet er stolt leverandør av dette flotte Wood-kjøkkenet, i samarbeid med Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.
Foto: Kunde


Bli inspirert – klikk deg inn på Drømmekjøkkenets nettsider: www.drommekjokkenet.no

Relaterte artikler

Fordelene med å kjøpe ny bolig

Fordelene med å kjøpe ny bolig

Å kjøpe bolig er for mange av oss den største investeringen vi gjør i løpet av livet. Det er naturligvis veldig spennende, men kan også oppleves litt skummelt. I en uforutsigbar verden med store svingninger i priser og renter, ønsker vi i Nordbohus Innlandet å bidra til å skape trygghet og en mer forutsigbar hverdag for våre kunder.

Fra hus til hjem med interiørdesigner

Det er mye som skal planlegges når du bygger nytt hus: Hvilke fliser skal velges, farger på vegger og kjøkken? Trenger du rådgivning, har Nordbohus Modum ansatt en interiørdesigner. Hun kan hjelpe deg med valg av blant annet farger og materialer.