Hopp til hovedinnhold
Med sans for stil

Med sans for stil

Tradisjonelt og moderne i skjønn forening!

På Skarnes i Sør-Odal kommune ønsket Simon og Marthe et funksjonelt og trivelig hus og valget falt på Sans. Det skjønner vi godt for her får man utnyttet arealet godt.

Huset har en spennende løsning mellom kjøkken og stue, og flotte vindusflater som slipper inn godt med lys. Sans har en integrert sportsbod ved inngangen og familien har valgt å bygge en stor, flott terrasse som kommer til å bli flittig brukt fremover.

Sjekk den spennende skilleveggen mellom kjøkken og stue som gjør at kjøkkenet fortsatt fremstår med åpen løsning!

Skillevegg på kjøkken

Relaterte artikler

Lystig interiør

Møblere ditt nye hjem? Les disse tipsene først!

En dag står du der kanskje, med et helt blankt lerret i form av et flunkende nytt hus. Den følelsen kan bare ikke beskrives. Du får muligheten til å gjøre det mange drømmer om: å innrede hjemmet ditt helt på nytt. Men før du setter den første spikeren i de nymalte gipsplatene eller går berserk på møbelbutikken, kan du kanskje ha nytte av å lese tipsene nedenfor.

Høstens interiørtrender

Høstens interiørtrender 2023

Årstiden for tente stearinlys, pledd og peiskos er her endelig! Det medfører ikke bare et skifte i farger og omgivelser utendørs; vi ser også en endring i hjemmene våre. Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike, deler sine tanker om hvilke interiørtrender som vil regjere denne høsten.

Kallevig eksteriør

Tegne hus? Bli inspirert av arkitekttegnede hus vi har levert

Mange som kommer til oss med en drøm å bygge hus, ønsker å tegne sitt nye hjem fra bunnen. Kanskje har du allerede kladdet ned drømmehuset ditt på en serviett, bygd det med LEGO, eller har du bare en veldig klar idé i hodet av hvordan du vil ha det? Uansett utgangspunkt, er vi her for å tegne din drøm og hjelpe deg i mål.