Hopp til hovedinnhold
Sort matt takrenne fra Plannja

Matt er det nye svarte for takrennesystem

Å få øye på et mattsvart tak er ikke vanskelig. Det er ikke like vanlig å se takrenner i samme stil. Men det er i ferd med å endre seg, med Plannjas takrennesystem i stilfulle mattsvart. Den nye belegningen er dessuten biobasert og stålkjernen opp til 100 prosent gjenvinnbar.

At vi idag ser mange mattsvarte tak er ikke så rart - det er lett å tiltales av det elegante og sobre inntrykket som den matte fargen gir. Helt nytt på markedet derimot er muligheten til å matche disse Plannja-takene med takrennesystem i samme mattsvarte farge.

Matt svart takrenne fra Plannja

Takrennesystem i svart matt fra Plannja gir et sobert og stilfullt preg til huset.

Akkurat mattsvarte takrenner har ikke vært tilgjengelig på markedet tidligere, og man har derfor kombinert mattsvarte tak med takrennesystem med glans. Det er lett å tenke at forskjellen ikke er så synlig, men den er betydelig. Lyset speiler seg ikke like mye i den matte overflaten og det påvirker hvordan man opplever materialet. Et matt takrennesystem gjør med andre ord mye for helhetsinntrykket.

Sort matt takrenne fra Plannja

En stor fordel med Plannjas nye mattsvarte takrennesystem er at den ikke bare er estetisk tiltalende, men ogå et miljømessig grønnere alternativ. Det nye belegget GreenCoat RWS Pro BT er biobasert med en base av svensk rapsolje. At man kan gjenvinne stålet opp til 100 %, er også en stor miljøfordel.

Plannja tilbyr 20 års teknisk garanti og 15 års estetisk garanti.

Relaterte artikler