Hopp til hovedinnhold
Eneboligen Scorpio

Eneboligen Scorpio finnes fortsatt i arkivet

Scorpio har vært et populært hus i mange år, og huset var en av våre oppmerksomhetsvekkere i tidligere huskataloger. Vi har fått en del henvendelser av folk som lurer på hvor det har blitt av. Hvor er Scorpio? Det finnes heldigvis fortsatt i arkivet.

Med jevne mellomrom må et produktsortiment fornyes, og i den forbindelse ble eneboligen Scorpio byttet ut til fordel for en annen enebolig. Nå har vi noen nye oppmerksomhetsvekkere, men de som allerede har falt for Scorpio lar seg ikke forføre av de nye.

Scorpio er ikke en av våre standard eneboliger lengre, men det er godt å kunne si at den fortsatt finnes i arkivet hos våre lokale forhandlere. Finn din nærmeste forhandler.

Inngangsparti Scorpio

Nydelig steinlagt uteplass og flotte steinheller på trapp. Her er det fint å komme hjem!

Husene vi i Nordbohus har som standardhus, tidligere kalt kataloghus, skifter vi ut med jevne mellomrom. Det gjør vi fordi vi tror på fornying – og fordi stil og smak endrer seg. Som alle andre hus vi har tatt ut av standardhusene, finnes tegningene av Scorpio i arkivet hos våre lokale forhandlere. Det betyr at vi kan bygge det – etter at vi har tilpasset huset til dine ønsker og dagens byggetekniske forskrifter.

Eneboligen Scorpio på vinterstid

Eneboligen Scorpio tar seg godt ut i vinterdrakt også. Nydelig, sier vi!

Om huset Scorpio

Scorpio er et storslagent hus med tverrskip og buede vinduer som gir det et eget uttrykk. Huset er lyst og luftig med innebygd garasje. Siden det er et stort hus med mange eksklusive løsninger, er det et relativt kostbart hus å bygge. Opp gjennom årene har vi fått ned byggekostnaden ved å lage mindre versjoner av huset. Det finnes blant annet en versjon som heter Scorpio 2, som er mindre og rimeligere.

Tilbud på Scorpio

De fleste hus vi har i arkivet vårt, er det mulig å bygge. Siden det er noen år siden sist vi har prosjektert husene vi har i arkivet og tekniske forskrifter har blitt oppdatert, vil det kreve en omprosjektering for at vi skal kunne gi deg et eksakt tilbud.

Våre lokale forhandlere hjelper gjerne til med tilpasninger, prosjektering og pristilbud.

Nordbohus TV

Ditt hjemmested: Scorpio i Lofoten

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.