Hopp til hovedinnhold
Arkitekttegnet enebolig med garasje

Arkitekttegnet enebolig

Vi tegner din drøm. Mange som kommer til oss med en drøm om å bygge hus har allerede et ganske klart bilde av hvordan de vil ha det. Kanskje har de planlagt dette lenge, kanskje har de bygd hus før og tatt med seg noen erfaringer videre. Når du velger å gå for en arkitekttegnet enebolig, får du huset skreddersydd for deg, din familie og din tomt – ned til hver minste detalj. For mange medfører dette en helt spesiell følelse av eierskap og stolthet rundt hjemmet de skal bo i.

Bli inspirert av våre standard eneboliger

Sømløst samarbeid med arkitekt

Det gode samspillet mellom kunde, forhandler og arkitekt fører ofte til den beste løsningen for både kunden, tomten og omgivelsene. Arkitektene våre har lang erfaring og mange spennende referanseprosjekter å vise til. Vi har kompetansen som kreves for å oppnå det beste mulige resultatet, både arkitekt- og byggfaglig og prosjektøkonomisk sett. I tillegg bygger vi gjerne det andre arkitekter har tegnet. Den store fordelen med å bruke Nordbohus-arkitektene er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det også. Det gjør prosessen smidigere for deg som kunde, og du får færre aktører å forholde deg til.

Arkitekttegnet enebolig av Nordbohus

Vil du vite mer?

Kontakt din nærmeste forhandler for å finne ut mer om hvordan vi kan realisere din boligdrøm. Vi rådfører deg gjerne til den beste løsningen for dine behov.

Avtal et møte med din lokale forhandler

Relaterte artikler

Bygge hus i 2024

Bygge hus i 2024

Blir 2024 året du endelig setter i gang prosjektet med å bygge ditt nye drømmehus? Enten du ønsker å bygge en stor familiebolig, en kompakt og miljøvennlig bolig, eller en bolig med alle viktige funksjoner på ett plan, er vi her for å hjelpe deg.

Kallevig funkisbolig

Hva koster det å bygge hus?

Lurer du på hva det egentlig koster å bygge et helt nytt hus? Totalsummen for å bygge et hus avhenger av flere ulike faktorer. Vi er opptatt av å gi deg som kunde et mest mulig realistisk prisbilde, da pris naturlig nok er en helt avgjørende faktor for de fleste.

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.