Årets Beste 2017

Nordbohus sin årlige konferanse, Nordbohus Storting, ble arrangert 24. til 27. mai 2018 i Helsinki. Dette var første gang kjeden tok turen til utlandet for å gjennomføre konferansen. Herlige Helsinki viste seg fra sin solside og bydde på en strålende fin helg for Nordbohus sine ansatte og samarbeidspartnere. I tillegg til tradisjonelle poster som messe og foredrag ble det delt ut priser til Årets Beste for 2017. Her er alle vinnerne!

Årets beste leverandør 2017: GLAVA

Juryen fremhevet blant annet Glava sin korte leveringstid, gode logistikk og gode produkter. De bidrar i tillegg til å redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar de til at samfunnet kan bruke energiressursene mer effektivt og miljøvennlig. Glava ble kåret til Årets Beste Leverandør i 2010, og for 2017 var de på toppen i Nordbohus igjen. 

Årets beste selger prosjekt 2017

Stein Skymoen fra Nordbohus Gjøvik avd. Ringsaker/Hamar er en god bidragsyter til kjeden og han ble også i 2006 kåret til Årets Beste Selger.For 2017 var han på toppen av pallen igjen! Han har vært med i kjeden siden 1997 og feiret jubileumsåret sitt med å blir Årets beste selger prosjekt.

Årets beste selger EAT 2017 (Enebolig Andres Tomt)

Tore Fløiten fra Nordbohus Kongsvinger hentet hjem denne gjeve prisen. I tillegg til å være en dyktig fagperson fremheves hans glimt i øyet og et herlig godt humør. Dette bidrar til et positivt miljø på kontoret og ellers der han ferdes.

Årets beste byggeleder 2017

Martin Hovind fra Follo Bygg & Eiendom ble Årets beste byggeleder 2017. Hans prosjekter er meget godt planlagt, strålende fulgt opp og levert til rett tid uten overraskelser. I tillegg har han engasjert seg i Nordbohus sitt byggesystem, og levert mange forslag til justeringer og forbedringer. Han har jobbet som lærling og tømrerbas i 13 år, og 5 år som byggeleder.

Årets beste prosjekt 2017

Nordbohus Gjøvik vant Årets Beste Prosjekt for 2005 med Bondelia, og nå er de her igjen med Øverkvern BK5. Årets beste prosjekt 2017 er et delfelt bestående av 20 boenheter, og er en del av et større område med 180 boenheter. Det spesielle med årets vinner er at prosjektet i stor grad har «solgt seg selv» uten store investeringer i kjøpt markedsføring. Det er markedet selv og «jungeltelegrafen» som har skapt blest om prosjektet, og ledet kundene til kontraktene.

Årets beste kundetilfredshet 2017

For 2017 ble det delt førsteplass innen kundetilfredshet. De to beste i Nordbohus har kundetilfredshet-score på hele 93 poeng av totalt 100 mulige. Årets Beste Kundetilfredshet 2017 ble oppnådd av Nordbohus Vinstra og Byggmester Arild AndersenByggmester Arild Andersen hentet samme pris for både 2013 og 2015, og Nordbohus Vinstra var på toppen for første gang.

Årets beste bidragsyter 2017

Jan Henning Kleiv har bygd opp en mønsterbedrift i Nordbohus Modum. Kundetilfredsheten er alltid høy, og som styreformann i Nordbohus AS jobber han veldig aktivt for at Nordbohus skal bli best mulig. Han ble hedret med prisen Årets beste bidragsyter 2017.

Årets beste bedrift 2017

Os Entreprenør AS ble etablert i 2002. De holder hus på Nøra i Os, hvor de har kontor og egen elementfabrikk som produserer ferdige ytterveggselementer.Årets vinner er et strålende eksempel på Nordbohus-verdiene Blid, Engasjert, Strukturert og Trygg. De bygger både enebolig fra katalog, rekkehus og leiligheter på egne tomter. I tillegg har de hatt suksess med offentlige bygg, næringsbygg og barnehager, blant annet. Selskapet har en solid håndverksfaglig kultur som forsterker Nordbohuskjedens identitet.

HEDERSPRISEN

Dette er Nordbohus sin fortjenestemedalje. Den henger svært høyt og går til personer som gjennom mange år – har bidratt til at kjeden er det den er i dag.

Vinnere av hederspriser bidrar til å gi andre innsikt og forståelse.

Vinnere av hederspriser er rollemodeller.

Vinnere av hederspriser gir mye av seg selv.

Vinnere av hederspriser belønnes for lang og landsomfattende innsats.

Hedersprisen gikk til Elnar Olsen. Han holder hus i Mo i Rana, og under hans ledelse har selskapet Nordbohus Bernhard Olsen har blitt en hjørnestensbedrift i byen.

 

Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler