Kundereise med personlig tilpassede videoer

Vår oppgave er å fortelle deg hvilke muligheter du har, og å gi deg best mulige råd. Nå har vi utviklet et knippe videoer spesielt til deg som svarer på en god del av spørsmålene du har.

I Nordbohus forstår vi at det kan oppleves litt overveldende å starte på reisen mot ditt helt nye hjem. Mest av alt er det spennende, men det er også helt vanlig å ha mange spørsmål – enten det gjelder tomt, finansiering, husmodell, tilvalg eller andre ting.
 

Få tilsendt personalisert video

Er du i en situasjon hvor du vurderer å bygge hus? Vet du ikke helt hvor du skal begynne, eller er du allerede godt i gang med planleggingen, men er usikker på neste steg i prosessen? Nå har vi i Nordbohus tatt i bruk en smart og kompleks løsning for personlig tilpassede og automatiserte videoer som skal hjelpe deg som kunde i disse tidlige fasene av boligplanleggingen.

Når du har registrert deg som bruker inne på Min side, vil systemet fange opp hvor du befinner deg i prosessen og sende deg en personlig video basert på din situasjon. - Målet med denne løsningen er å hjelpe deg framover i prosjektet ditt på et tidspunkt hvor du kanskje føler at du trenger noen svar uten å vite spørsmålene, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. 

Disse videoene skal naturligvis ikke erstatte den gode, menneskelige kontakten du kan få hos oss i Nordbohus. Videoene er et hjelpemiddel som gir deg raskt svar på hva neste steg i prosessen er, og som tipser deg om hva du bør tenke på når du går videre i prosjektet. Får du ikke svar på det du lurer på, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en trivelig og helt uforpliktende prat.

Slik går du frem for å få tilsendt dine personlige videoer

Vi har erfaringen du trenger

Nordbohus har lang fartstid i boligbyggerbransjen, og vet hva som fungerer for ulike behov. Dette gjør oss godt rustet til å gi deg råd på best mulig måte. I din personlige video vil du finne ut mer om:

  • Hva neste fase i planleggingen vil være, basert på din nåværende situasjon
  • Hvordan vi jobber ut ifra ditt budsjett og gir deg en ærlig og nøkkelferdig pris
  • Din personlige rådgiver hos nærmeste forhandler
     
En tømrer på vei ut fra sin bil
Kanskje står det en Nordbohus-bil på din tomt snart?


Det skal føles trygt å bygge hus med Nordbohus

Sitter du litt på gjerdet enda, og vet ikke om du skal begi deg ut på eventyret med å bygge din helt nye bolig? Å bygge hus er ikke nødvendigvis så komplisert som mange kanskje tror – i hvert fall ikke når du har mange erfarne sparringspartnere i Nordbohus å lene deg på hele veien.

Nordbohus har forhandlere over hele landet. Hos din nærmeste forhandler kan du få god hjelp fra folk som kjenner lokalmiljøet ditt. 

Vi tar gjerne en prat for å forklare deg mer om selve prosessen og gi deg svar på andre ting du lurer på.

Kontakt din lokale Nordbohus-forhandler i dag


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18