Bli med på overlevering av eneboligen Front

Overlevering av eneboligen Front
Byggeleder Tobias Evensen og kunde Morten tar hverandre i hendene og boligen er overlevert.

Bli med vår byggeleder Tobias Evensen på overlevering av eneboligen Front. Møt Morten som er vår kunde, og hør hva han har å si om boligen og Nordbohus. 

Eneboligen Front er i Nordbohus sitt eneboligkonsept, og er et såkalt standard hus. I Nordbohus har vi 28 standard hus, og disse er klare for bygging dersom man ikke ønsker eller behøver å gjøre tilpasninger. Det er forøvrig tre veier til ny enebolig hos Nordbohus, og de kan du lese mer om her: Tre veier til ny enebolig

I filmen nedenfor kan du bli med på overlevering av eneboligen Front. Morten er den heldige kunden, og sammen med byggeleder Tobias Evensen fra Nordbohus Asker og Bærum går de gjennom boligen før overtakelsesprotokoll signeres og nøklene leveres. -Vi valgte dette huset på grunn av romfordeling og planløsning. Vi hadde endel krav da vi skulle bygge, blant annet fire soverom, to stuer etc. Dette huset falt godt inn og passet bra rett fra katalog (eneboligkonseptet). Vi var opptatt av å bygge så enkelt som mulig, noe som Nordbohus var klar for. Veldig fornøyd med Nordbohus og kvaliteten de har levert her, sier Morten som er kunden i dette tilfellet. 

Morten valgte altså en standard enebolig, og den passet på tomten og passet familiens behov. Det var dermed ikke nødvendig å endre noe på husets tegninger, og det var kjapt klart for bygging. Morten har likevel gjort noen kundetilpasninger, og blant annet valgt et eget kjøkken fra en kjøkkenleverandør som han foretrekker. 

-Det viktigste for oss i Nordbohus er å ha fornøyde kunder, å bygge gode hus som kundene er fornøyde med, sier Tobias Evensen. 

Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS