Bli med på overlevering av eneboligen Front

Bli med vår byggeleder Tobias Evensen på overlevering av eneboligen Front. Møt Morten som er vår kunde, og hør hva han har å si om boligen og Nordbohus. 

Eneboligen Front er i Nordbohus sitt eneboligkonsept, og er et såkalt standard hus. I Nordbohus har vi 28 standard hus, og disse er klare for bygging dersom man ikke ønsker eller behøver å gjøre tilpasninger. Det er forøvrig tre veier til ny enebolig hos Nordbohus, og de kan du lese mer om her: Tre veier til ny enebolig

I filmen nedenfor kan du bli med på overlevering av eneboligen Front. Morten er den heldige kunden, og sammen med byggeleder Tobias Evensen fra Nordbohus Asker og Bærum går de gjennom boligen før overtakelsesprotokoll signeres og nøklene leveres. -Vi valgte dette huset på grunn av romfordeling og planløsning. Vi hadde endel krav da vi skulle bygge, blant annet fire soverom, to stuer etc. Dette huset falt godt inn og passet bra rett fra katalog (eneboligkonseptet). Vi var opptatt av å bygge så enkelt som mulig, noe som Nordbohus var klar for. Veldig fornøyd med Nordbohus og kvaliteten de har levert her, sier Morten som er kunden i dette tilfellet. 

Morten valgte altså en standard enebolig, og den passet på tomten og passet familiens behov. Det var dermed ikke nødvendig å endre noe på husets tegninger, og det var kjapt klart for bygging. Morten har likevel gjort noen kundetilpasninger, og blant annet valgt et eget kjøkken fra en kjøkkenleverandør som han foretrekker. 

-Det viktigste for oss i Nordbohus er å ha fornøyde kunder, å bygge gode hus som kundene er fornøyde med, sier Tobias Evensen. 

Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

 

Overlevering av eneboligen Front
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18