Villa Lilla 5 - NYHET!

Villa Lilla 5 - NYHET!

Villa Lilla 5 er en lys og luftig tomannsbolig med praktisk planløsning og 3 soverom. Her er det lagt til rette for høy trivsel og best mulig utsikt i en bolig med flott og moderne design.

Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 2. etasje har du utgang til en stor og flott takterrasse, som blir et fantastisk tilleggsareal i sommerhalvåret. Her kan du nyte godværsdager med familie og venner. Etasjen har i tillegg en praktisk bod ved kjøkkenet. I 1.etasje finner du en romslig hall, 3 soverom og bad. Inngangspartiet er overbygd med tilgang til teknisk rom. I forbindelse med garasjen har du sportsbod med ekstra lagringsplass.  

Innhold
1. etasje: 3 soverom, bad, gang. Teknisk rom, garasje, sportsbod.
2. etasje: Stue, kjøkken, bod. Takterrasse.

BRA 1. etasje: 53,4 kvm
BRA 2. etasje: 56,2 kvm
Garasje/sportsbod: 23,3 kvm

Villa Lilla er et nytt og spennende boligkonsept. Vi startet prosessen med å se på gamle treskjæringstradisjoner og strikkemønster. I strikkemønstrene så vi hvordan maskene hang sammen og skapte helhet, flater og åpninger. Og deretter overførte vi tankegangen til arkitekturen. Den gamle tradisjonen fra strikketøy og håndarbeid har blitt til noe nytt i en annen form. Vi har strikket oss oppover i bygget, felt av, lagt til og hoppet over en maske når vi så nytten i et vindu eller en dør. En form må komme fra noe, og det gjør Villa Lilla.

I Villa Lilla ønsker vi å legge til rette for interaksjon mellom mennesker. Det åpne rommet med kjøkken/stue, selve dagligrommet, er en god arena for å møtes. Her har du mye luft under taket og mye lys. Det legges til rette for trivselen til deg som skal bo. Vi har gjort valg med tanke på best mulig utsikt, kommunikasjon med omgivelsene og interaksjon mellom mennesker og rom.


NB! Villa Lilla 5 er dessverre ikke med i nåværende utgave av tomannsboligkatalogen. Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler for mer informasjon om boligen.

Flat tomt
BRA totalt: 133.1m²
P-Rom hovedbolig: 97.8m²
Bebygd areal: 184.2m²
Største bredde: 11.9m
Største lengde: 19.2m
Soverom: 3

Plantegninger 3D

Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Plantegninger 2D

Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Fasade

Bestill gratis tomannsboligkatalog