Bygge garasje

I likhet med deg så trenger også bilen din tak over hodet. Med en garasje står bilen din trygt om natten og du slipper å stå opp tidligere for å skrape is og snø om vinteren. Nordbohus samarbeider med Grimstad Industrier, noe som gir deg tilgang til et ekstra stort utvalg av garasjer. Noen har plass til én bil, andre til to, og noen har plass til både bil, gressklipper og lagringsloft. Grimstad Industrier har levert høy kvalitet på garasjer i 50 år. Produksjonen foregår i deres fabrikklokaler i Grimstad, og garasjene selges blant annet under merkenavnene Norgesgarasjen og Grimstad Garasjen i tillegg til Nordbohus. Gjennom vår erfaring med bygging av boliger vet vi hvor viktig det er for deg at garasjen passer sammen med huset og gir et helhetlig inntrykk. For inspirasjon se oversikt over garasjer fra Grimstad Industrier AS.

Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler for å få et pristilbud på garasje. Enten plassbygd av våre gode håndverkere, eller som leveranse fra vår samarbeidspartner.
Dobbelgarasje med bod
Dobbelgarasje med bod
Dobbelgarasje med sidebod
Dobbelgarasje med sidebod
Enkelgarasje
Enkelgarasje
Enkelgarasje med carport
Enkelgarasje med carport

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

MODERNE BOLIGER
Nye boliger er som regel mer energieffektive enn gamle hus, har moderne VVS-løsninger og en planløsning som er tilpasset dagens moderne måte å leve på.

MINDRE VEDLIKEHOLD
På brukte boliger utgjør skader på grunnmur og tak betydelige kostnader hvis de må utbedres. Et nytt hus fra Nordbohus gir deg færre bekymringer.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen.