Villa Lilla 2

Villa Lilla 2 er en designvilla som passer godt på både små og større tomter. Hele andre etasje består av stue/kjøkken, en romslig bod og adkomst til en stor takterrasse.  I første etasje er det tre soverom, bad og teknisk rom. Når du kommer inn i huset så åpner gangen seg opp på en elegant måte og blir bredere innover i huset. Det er nesten som om huset slår ut armene og viser deg vei innover, og ønsker deg velkommen videre.

Klikk på "finn din pris" for å finne nøkkelferdig pris og tilvalg der du vil bo. Klikk på "endre og møblere" for å flytte på vegger og møblere din egen utgave. Ta med din egen versjon av huset, og besøk nærmeste forhandler for å komme enda nærmere din nye bolig.

Les mer om Villa Lilla 2: Fra kunsthåndverk til praktfull enebolig - Villa Lilla 2

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Enebolig
Type tomt
Flat tomt
BRA totalt
134.50 m²
P-rom hovedbolig
97.7 m²
Bebygd areal
93.0 m²
Største bredde
9.6m
Største lengde
11.9m
Soverom
3
Energimerke
B

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne!

Bestill møte med oss

Illustrasjoner og plantegninger

Last ned plantegninger

Finn din lokale pris og gjør tilpasninger

Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden for de fleste kommunene vi har forhandlere i. For å få opp prisen der du bor, registrerer du en bruker og logger inn. Pris vil da bli synlig for alle husene. Du velger et hus og gjør egne tilpasninger – og får opp din pris for huset.

Finn din pris

Villa Lilla 2 - presentasjonsvideo

Villa Lilla 2 er en designvilla som finner se meget godt til rette på både små og større tomter. Videoen kan avvike noe fra standard bolig på tegning.