Entré med vegghengt oppbevaring

Syv smarte oppbevaringsløsninger

Nordbohus gir deg muligheten til å skape et hjem som er unikt og tilpasset dine behov. Oppbevaring er en viktig del av dette, og i denne artikkelen vil vi utforske syv smarte grep du kan ta for å maksimere oppbevaringsplassen i hjemmet ditt.

1. Benytt plassen under trappa

Rommet under trappa trenger absolutt ikke være dødplass. Hva med å benytte plassen til en skrivepult som du kanskje ikke kan dedikere et helt rom til? Eventuelt få skreddersydd et skråskap for praktisk oppbevaring?

Kontor under trapp
Foto: Stryntrappa

 

2. Oppbevaring rundt senga

For å maksimere plassen rundt sengen din, kan du vurdere å integrere skap, hyller eller skuffer som fungerer som nattbord. Dette gir deg et praktisk sted å oppbevare bøker, briller, ladere og andre nødvendigheter uten å måtte ha separate nattbord. Du kan til og med vurdere å bygge inn sengen i en plattform med skuffer under for ekstra lagringsplass til sengetøy eller klær.

Oppbevaring rundt seng
Foto: Brubakken Home

 

3. Bokhylle som romavdeler

En bokhylle kan være mye mer enn bare et sted for bøker. Bruk den som en romavdeler for å skape separate områder i åpne planløsninger. Dette gir deg en estetisk tiltalende måte å definere rom uten å måtte bygge permanente vegger. Samtidig får du et praktisk sted å vise favorittbøkene dine og oppbevare dekorative gjenstander.

Reol som romdeler
Foto: Schmidt

 

4. Skap med innebygd skrivepult

Et skap med en innebygd skrivepult gir deg et praktisk arbeidsområde som kan skjules når det ikke er i bruk. Dette er ideelt for hjemmekontoret ditt, og det gir deg muligheten til å holde arbeidsområdet organisert og rent.

Skap med skrivepult
Foto: Møbel-Land

 

5. Delikat oppbevaring i gangen

Entréen er et sted som har lett for å bli rotete. Hansker, skjerf og jakker legges fort på benkene og kommodene hvis det ikke er nok oppbevaringsplass. Sko havner gjerne hulter til bulter. Med god organisering i gangen, tilrettelegger du for en ryddig og trivelig gang.

Oppbevaringssystem fra IKEA
Foto: IKEA

 

6. Oppbevaring av leker på stuen

Vi bruker ofte mye tid på å gjøre barnerommet lunt og koselig, men i realiteten vil jo gjerne barna våre være der vi er. For å unngå at leker flyter over hele stua, eller at vi må ha store lekekasser som tar opp gulvplass, kan det være lurt å investere i et skap som er dekorativt samtidig som det kan fungere som oppbevaring for leker.

Skap for oppbevaring av leker
Foto: Boligpluss

 

7. Oppbevaring i kjøkkenøya

Kjøkkenøya trenger ikke bare være et sted for å spise eller lage mat – det er også genialt å bruke til oppbevaring.

Kjøkken i funkishus med oppbevaring i kjøkkenøy
I denne varianten av funkishuset Kvadrat har familien valgt å gå for kjøkkenskap i takhøyde og kjøkkenøy med skap for ekstra oppbevaring.

 

Skal du pusse opp eller bygge nytt?

Ta kontakt med din lokale Nordbohus-forhandler for å utforske hvordan du kan tilpasse disse ideene til ditt drømmehjem.

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18