Slå deg til ro med Vennlig - vår nyeste enebolig

Eneboligen Vennlig er Nordbohus sitt nyeste tilskudd av boliger, og her er det lagt vekt på både funksjon, bokvalitet, og ikke minst; budsjett! Vennlig er en tilpasningsdyktig bolig med mange ettertraktede egenskaper. En av interiørarkitektene bak huset, Lilly Svensli, har tegnet Vennlig med håpet om at de som bygger huset skal tenke: «Her kan jeg bo i mange år, her vil jeg slå rot».

«Vennlig» er en enebolig med svært nordisk karakter, med klassisk takform, laget for skrått terreng, og med god utnyttelse av tomta. Ofte kan det være utfordrende å finne en flat tomt som er romslig nok til en del hustyper, men Vennlig har tatt hensyn til alt dette, og er godt tilrettelagt for å kunne bygges på «alle slags» tomter. 
– Vi ville tegne et hus som passer for mange forskjellige kjøpere. Derfor har vi fokusert på å holde kostnadene nede, samtidig som planløsningen innvendig kan tilpasses etter den enkeltes behov, forklarer Lilly i Mestergruppen Arkitekter. 

Nysgjerrig? Les mer om Vennlig

Tegnet med deg i tankene

Funksjon, stil og smarte løsninger har vært i fokus når Lilly og teamet tegnet eneboligen Vennlig. Eneboligen skulle ha en tradisjonell stil, være relativt rimelig med tanke på byggekostnader, men samtidig opprettholde høy kvalitet og god planløsning. 
– Til tross for at eneboligen er tegnet i tradisjonell stil, har vi også lagt inn noen elementer for å gi et mer moderne preg. For eksempel har vi satt inn rekkverk i glass, og lagt inn en kledning i forskjellige utførelser og kontraster som gir en moderne stil til eneboligen, sier Lilly. 

Vennlig fra Nordbohus
Med egen utgang fra kjøkkenet kan man ha en liten urtehage rett utenfor kjøkkenvinduet.

Hun forteller videre at de ønsket å gi boligen et eget særpreg:
– Kjøkkenløsningen er for eksempel valgt med en egen utgang, og her er tanken at man kanskje vil ha en egen hageflekk her med en liten urtehage, eller kanskje man vil nyte morgenkaffen ute på sommertid, forklarer hun.

Opprett en brukerkonto på minside og finn din pris på Vennlig hos din lokale forhandler.

«Alt» kan tilpasses

En stor fordel med Vennlig, og alle andre kataloghus fra Nordbohus, er at de kan tegnes om etter dine ønsker. 
– Typisk for oss i Norge, og i Norden generelt, er at vi er veldig avhengige av forholdene på tomta vi skal ha. Hvor skrått terrenget er, eller hvilken retning utsikten ligger kan være avgjørende. Beliggenhet er viktig. Det som er så fint med Vennlig, er at selv om den er tegnet for skråtomt, er det ingenting i veien for at vi kan tegne den om til flat tomt. Ønsker du å speilvende oppsettet på eneboligen er det heller ikke noe problem for oss å fikse, forteller Lilly. 

Stuen i Vennlig
Eneboligen Vennlig er lett å tilpasse etter egne behov, og er tegnet for å møte de fleste familiers hverdagsbehov.

Også innvendig er Vennlig en fleksibel bolig når det kommer til å tegne om og skreddersy til egne ønsker.
– Standarden vi har satt på eneboligen vil være ideell for de aller fleste, men det er jo ingen ting i veien for å endre på ting. Det kan for eksempel være de ikke ønsker utgang fra kjøkkenet, men heller fra ett soverom. Siden eneboligen har fire soverom, hvorpå tre av dem er plassert i første etasje, vil noen kanskje gjøre ett eller til og med to av rommene om til TV-stue, hobbyrom eller kontor. Hvis man tenker at man skal bli gammel i boligen, er det kanskje ønskelig å snu om på etasjene, slik at soverom, bad, kjøkken og stue ligger i første plan. Vi tilpasser som sagt alltid boligen så den blir helt perfekt til deg, avslutter Lilly. 

Tette samarbeid er nøkkelen 

Nordbohus lanserer boliger fortløpende og ikke kun ved utgivelse av ny huskatalog. – Tidligere år ventet vi med lanseringer av nye hus til vi hadde planlagt å lansere en ny huskatalog i papir. Nå er vi litt mer dynamiske og fleksible. Vi lanserer rett og slett nye hus når vi trenger det. Huskatalogen finnes fortsatt, men de fleste ønsker å laste den ned digitalt. Enkelte av våre forhandlere tilbyr fortsatt papirkatalog, men den trykkes da opp i det antallet de trenger. Nå skal vi oppdatere huskatalogen med Vennlig. I fjor oppdaterte vi huskatalogen med Villa Lilla 2 og Livlig, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund

Han jobber tett med både arkitektene i Mestergruppen og med selgerne i Nordbohus. – Nærheten til selgerne er avgjørende. Det er de som er nærmest kunden og vet best hva som etterspørres. Deres innspill og innsikt er viktig for meg, og jeg tar den med meg inn i prosessene sammen med arkitektene. Det var tilfelle for Vennlig også. Her var det Nordbohus Modum som hadde utviklet en modell for flat tomt, som de mente var et aktuelt hus for eneboligkonseptet i Nordbohus. Vi jobbet videre med det, og skapte en variant for skrå tomt som hadde med seg det beste fra Nordbohus Modum sin idé, og en del andre egenskaper som egner seg godt for en skrå tomt. Den første utgaven er faktisk allerede solgt hos Nordbohus Innlandet avdeling Vinstra, så dette huset er en suksess allerede før det er lansert, forteller Stian begeistret. 

 

Skrevet av Bennett reklamebyrå

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18