Hopp til hovedinnhold
1 / 0

SOLGT | 3 soverom | Alt på ett plan, enkelt og lettstelt

Gåskalveien 6A, 8920 Sømna

Eieform

Andel

Gårdsnr.

50

Bruksnr.

246
Bjarne Nyrud
Markedssjef
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse


Boligen har en flott beliggenhet i et veletablert borettslag, hvor du kan du nyte fantastiske solforhold og en vakker utsikt. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og skaper en luftig og innbydende atmosfære. Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue, som gir en herlig romfølelse. Hagen er lett tilgjengelig og kan derfor bli en naturlig forlengelse av stuen når det er varmt i været. Uteområdet gir god plass til hagemøbler, aktiviteter og avslapning for hele familien.
 
Boligen er praktisk, arealeffektiv og lettstelt, med 3 soverom og alt på ett plan. Rikelig med lagringsplass. Gangen har et godt areal med god garderobeplass, i tillegg har du tilhørende sportsbod hvor du kan oppbevare det du måtte ønske. Boligen er stor nok for deg som bygger alene, for dere som bygger som par, eller for dere som ønsker en lettvint hverdag med familien.
 
 
Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for oppussing og uforutsette overraskelser de nærmeste årene. 
 
Natur og nærhet i perfekt harmoni
 
Boligen ligger i Buskhammeren Boligfelt, som er omgitt av vakker natur og har nærhet til alle bekvemmeligheter. Idylliske Berg i nordlige Sømna kommune gir deg tilgang til en barneskole, butikker, bank, bilverksted, bensinstasjon, småbåthavn og restauranter - alt innenfor rekkevidde. Du kan nyte landlig livsstil samtidig som du har kort vei til alle nødvendige fasiliteter. Kommunesenteret Vik ligger bare en 10-minutters kjøretur unna, og regionsenteret Brønnøysund er kun 25 minutter unna med bil.
 
Nøkkelinfo
 

  • Boligtype: Tomannsbolig
  • Ledige: 2
  • Soverom: 3
  • Bruksareal: 92 m²
  • Eieform: Andel
  • Fasiliteter: Garasje/P-plass, Hage, Terrasse,

 
Velkommen til Buskhammeren Boligfelt - Ditt nye hjem hvor natur og praktisk beliggenhet møtes.