Hopp til hovedinnhold
1 / 0

RESERVERT | Nybygd leilighet klar for innflytting på Buskhammeren!

Gåskalveien 8A, 8920 Sømna
Pris fra
1 992 500 kr

Soverom

3

Eieform

Andel

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

91 m2

Gårdsnr.

50

Bruksnr.

218
Bjarne Nyrud
Salgssjef/Markedsansvarlig
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

På Buskhammeren bor du i en lys og moderne tomannsbolig med gjennomtenkte løsninger. 

Boligen er praktisk lettstelt med 3 soverom og alt på et plan. Boligen har også carport.

Inngangspartiet er overbygd slik at du kan gå tørrskodd ut på trappa. Boligen har bod hvor du kan oppbevare det du måtte ønske, inngangen til boden er praktisk plassert i hallen. Gangen har et godt areal hvor du har rikelig med garderobeplass, Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue. 

De store vinduene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen. 
Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien.

Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for oppussing og vedlikehold de nærmeste årene. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre.

Andre prosjekter fra Bernhard Olsen AS