Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Skonseng | Nært naturen, skole og barnehage

Lappheia, 8615 Skonseng
Pris fra
4 182 469 kr

Soverom

2 - 3

Eieform

Eier (Selveier)

Primærrom

68 - 150 m2
Malin Westman
Boligselger
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til Lappheia – idyllisk og barnevennlig nabolag på Skonseng

Drømmer du om å bo i en helt ny og moderne bolig i et solrikt og attraktivt område i Rana? Da er det verdt å ta en titt på disse boligtomtene på Lappheia! Denne beliggenheten er det ideelle for deg som søker ro, god livskvalitet og nærhet til naturen. Boligfeltet ligger i landlige omgivelser på tettstedet Skonseng. Det er om lag 15 minutter i bil fra Mo i Rana sentrum, en by med godt tilbud innen spisesteder og butikker. Den lokale dagligvarebutikken, som er kjent for god service og godt gatekjøkken, har du i umiddelbar nærhet til huset ditt.

Lappheia har flott utsikt, og på finværsdager kan du sitte på terrassen og nyte sola fra morgen til kveld! Hvis det også frister med bading, er det bare noen få minutters kjøretur til badestrand på idylliske Langvatnet.

For den friluftsglade er området et eldorado der tur, jakt og fiske er populære aktiviteter året rundt. Ranelva ligger et godt steinkast fra tomtene, også den brukes hele året med enten båt, kajakk eller skøyter. De kjente og populære turistattraksjonene Marmorslottet, Setergrotta, Grønligrotta, Plura og Svartisen er heller ikke langt unna.

Området er helt ypperlig både for deg som allerede har småføtter rundt deg eller går med planer om familieforøkelse. Skole, barnehage og lekeplasser ligger bare minutter til fots fra Lappheia, her klarer barna seg mye selv etter hvert som de vokser til. Barnehagen satser på friluft og hadde fortjent en egen historie, men forhør deg gjerne med de lokale om hvor fornøyde de er med den.

Lokallaget er engasjert og holder liv i bygda hele året, her er det gode muligheter for de fleste til å ha en innholdsrik og aktiv hverdag. Ellers i området finner du fotballbane, fotballbinge og belyste skiløyper på Emilmyra Skistadion.

På Lappheia ligger virkelig alt til rette for at du og din familie skal trives i mange år gjennom ulike livsfaser. Nå har du sjansen til å få bygd splitter ny bolig og skape ditt eget hjem i dette flotte området.

Under "Enheter i prosjektet" kan du trykke deg inn på hver tomt for å se illustrasjoner som viser hvordan din drømmebolig kan bli. Du vil også se to priser: èn nøkkelferdig og èn elektroklar.