Hopp til hovedinnhold
1 / 0

6 nye leiligheter til salgs| 2 til 3 soverom

8700 Nesna
Pris fra
1 992 500 kr

Soverom

3

Eieform

Andel

Boligtype

Leilighet

Primærrom

76 m2
Bjarne Nyrud
Markedssjef
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

Om

Velkommen til Nesna!

Sentralt på halvøya Nesna bygger vi nå tre moderne tomannsboliger i nærheten av det meste og for de fleste. Her er det kort vei til butikker, servicetilbud, spisesteder, kommunesenteret og avdelingen til Nord Universitet.

Beliggenheten er i et rolig og barnevennlig strøk. Det passer perfekt for familier som ønsker et bosted med gangavstand til barnehage, kombinert barne- og ungdomsskole og privat videregående skole

Tettstedet Nesna er et trivelig lokalsamfunn sentralt på Helgelandskysten omgitt av mektig fjellheim både til land og til havs. Kommunen ligger midt i smørøyet mellom byene Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen med forbindelse via både vei og ferge. Flere av innbyggerne pendler daglig til disse nabokommunene på grunn av jobb.

Fra halvøya er det kort avstand med ferge til nærliggende øyer i kommunen, blant annet Tomma, Handnesøya og Hugla. I tillegg har både Nordlandsekspressen som går mellom Bodø og Sandnessjøen, og Trænaruta som går mellom Sandnessjøen og Lovund / Træna daglige anløp på Nesna. Hurtigruta er også et vanlig syn fra fergekaia, siden den ankommer med korte stopp to ganger om dagen.

På sommeren er det yrende folkeliv med turister på fergekaia og campingplassen, samt mye besøk av beboere fra nabokommuner som har fritidsbolig i området og båtplass på havna. Nærheten til fjord, skjærgård og fjell gjør at innbyggerne har rike muligheter til en aktiv fritid med flotte naturopplevelser.

Nesna har også nærmere 70 lokale lag og foreninger. Det er altså stor bredde på fritidsaktiviteter for både de som vil drive med idrett, og for de som er mest interessert i musikk og kultur.

Nøkkelinformasjon

  • 3-roms leilighet 2.etg:Innskudd: kr 1 987 500,-
  • Andel: kr 5000,-
  • Brutto fellesutgifter: kr 11 989,-
  • Fellesgjeld: kr 1 987 500,-
  • Totalpris: kr 3 980 000,-
  • BRA: 82,2 m2
  • Antall soverom: 2-3 (mulighet for 3 soverom ved hurtig avgjørelse).
  • Tomt: Eiet av borettslaget
  • Eiendomstype: Leilighet i borettslag
  • Carport: Nei / kun avsatt plass


Tomannsboligen Lett

Er lokalt utviklet og tegnet i Mo i Rana | Helgeland

Moderne og praktisk hjem for folk i ulike aldre og livsfaser
Tomannsboligene som bygges i Solly borettslag er vertikaldelt med to etasjer. I første etasje er det en sportsbod med adkomst fra utsiden, gang, baderom med liten bod i tilknytning og to soverom. I andre etasje er det stort oppholdsrom med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Etasjene er knyttet sammen av en spesialtilpasset kvalitetstrapp levert fra den norske produsenten Stryntrappa.

Denne type bolig passer for folk i ulike aldre og livsfaser. Den passer like godt for førstegangskjøpere som ønsker høy standard uten å tenke på oppussing, og for de som vil nedskalere fra en eldre enebolig til et mer vedlikeholdsfritt nybygg. Mindre tid til oppussing og vedlikehold gir mer tid til det du har mest lyst til å gjøre!

I tillegg er boligen energigjerrig med et godt inneklima. Det leveres komplett balansert ventilasjonsanlegg, og en luft til luft varmepumpe.

Kommer du tidlig inn i prosessen, kan du være med på å bestemme innredning, fargevalg og stil. Du kan få akkurat den personlige tilpasningen du ønsker i ditt nye hjem!
 
 
Stue og kjøkken – 35,1 kvm
 
Stuen er romslig med plass til det du trenger som spisegruppe, sofa, TV og småmøbler. Der er også direkte utgang til boligens balkong hvor det er god plass til utemøbler og grill.

På både stue og kjøkken er det laminatgulv fra Pergo i type Seaside Oak. Det har lange planker og gir gulvet et tidløst og eksklusivt preg. Gulvet er ripebestandig med TitanXTM-teknologi patentert overflatebehandling. Topplaget beskytter gulvet mot riper og slitasje, og gjør gulvet hygienisk og lett å rengjøre.

Veggene består av malt trefiberplate, og ved forhåndssalg vil kunde få velge fargen selv. Overflate i himling består av malt fiberplate i format 60x120 i fargen bomull (NCS-S 0502-Y Std).

Det blir montert pipe som avsluttes i himling for mulig ettermontering av ildsted. Ildsted er ikke inkludert og må bestilles av de som ønsker det.
 
Kvalitetskjøkken fra Nygård i Mosjøen
 
Kjøkkenet leveres med innredning er fra den lokale kvalitetsprodusenten Nygård i Mosjøen. I over 75 år har Nygård levert gode materialer, solid håndverk og kvalitet. Kjøkkenmodellen heter Vollan og leveres i 101 Børstet antikk eik, liggende struktur. Benkeplate er i laminat i fargen 228 Q mørk betong.

Innfelt i benkeplaten er det platetopp med fire runde induksjonssoner og touch-panel. Over platetoppen får du en effektiv og stillegående ventilator fra den norske produsenten RørosHetta. Oppvaskmaskin, stekeovn og kombiskap er fra merket Electrolux, og alt er integrert i innredningen. Det har også en stor oppvaskkum med forkrommet blandebatteri.

På dette kjøkkenet får du nok oppbevaringsplass og praktiske løsninger med blant annet veggskap over oppvaskkum, karusell i hjørneskap og søppelsortering i skuff.
 
På både stue og kjøkken er det laminatgulv fra Pergo i type Seaside Oak. Det har lange planker og gir gulvet et tidløst og eksklusivt preg. Gulvet er ripebestandig med TitanXTM-teknologi patentert overflatebehandling. Topplaget beskytter gulvet mot riper og slitasje, og gjør gulvet hygienisk og lett å rengjøre.
 
Veggene består av malt trefiberplate, og ved forhåndssalg vil kunde få velge fargen selv. Overflate i himling består av malt fiberplate i format 60x120 i fargen bomull (NCS-S 0502-Y Std).
 
Det blir montert pipe som avsluttes i himling for mulig ettermontering av ildsted. Ildsted er ikke inkludert og må bestilles av de som ønsker det.
 
 
Soverom
 
Hovedsoverom – 9.4 m2
 
Det største soverommet er 9.4 m2 og har adkomst fra gangen via to skyvedører. Mellom de to skyvedørene er det plass til en dobbeltseng, og på motsatt side av rommet blir det montert to garderobeskap som er inkludert i leveransen.
 
Soverom 2
 
Det minste soverommet er 7.5 m2 og har også adkomst fra gang. Størrelsesmessig passer det ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. I tillegg til et garderobeskap som er inkludert i leveransen, er det plass til blant annet en enkeltseng og et skrivebord.

Begge soverommene har laminatgulv fra Pergo i type Seaside Oak. Det har lange planker og gir gulvet et tidløst og eksklusivt preg. Gulvet er ripebestandig med TitanXTM-teknologi patentert overflatebehandling. Topplaget beskytter gulvet mot riper og slitasje, og gjør gulvet hygienisk og lett å rengjøre.

Veggene består av malt trefiberplate, og ved forhåndssalg vil kunde få velge fargen selv. Overflate i himling består av malt fiberplate i format 60x120 i fargen bomull (NCS-S 0502-Y Std).

Tilvalg – soverom 3
Mot et lite tillegg i pris er det mulig å legge til et ekstra soverom i 2.etasje. Se vedlagt plantegning for dette alternativet.
 
Baderom
 
Boligens baderom er 4.6 m2 og ligger i første etasje, slik at det er praktisk plassert i nærheten av entréen og soverommene. Som standard er det et moderne og høyt funksjonelt bad med tidløse detaljer. Det vil si våtromsbelegg på gulvet med varmekabler under, og baderomspanel på veggene fra Fibo i fargen "cracked cement" og en silket overflatestruktur uten fuger. En type panel som skal tåle mange år med både vannsprut og temperatursvingninger, dermed har det 15 års garanti.

Overflate i himling består av malt fiberplate i format 60x120 i fargen bomull (NCS-S 0502-Y Std). Det vil installeres dusj på vegg med termostatstyrt blandebatteri med dusjvegger rundt, og et vegghengt toalett. I tillegg blir det tilrettelagt for vaskemaskin med kran og avløpstrakt.

Baderomsinnredning er levert fra Nygård og modellen Vollan (likt som kjøkkenet). Med hvite skrog og børstet antikk eik-fronter. Underskap for vask med en høyskuff og egen skuff med uttak for røropplegg. Speilskap og heldekkende hvit servant.

Kommer du tidlig inn i prosessen, kan du være med på å bestemme innredning, fargevalg og stil på baderommet. Få akkurat den personlige tilpasningen du ønsker på ditt nye bad.
 
Sportsbod og innvendig bod / teknisk rom
 
Boligen har en praktisk sportsbod på 3.4 m2 med adkomst fra inngangspartiet på utsiden. Her er det mulig å utnytte alle vegger til oppheng og sette inn hyller for lagring av sportsutstyr og andre ting. Overflate vegg, tak og gulv inngår ikke i leveransen.

I tilknytning til baderommet er det en liten bod / teknisk rom på 2 m2. Der er varmtvannsbereder montert i hjørne, og ventilasjonsanlegget er himlingsmontert. Overflater er samme som på baderommet, og varmekabler i gulv.
 
 
Gårdsplass, parkering og plen
 
Det opparbeides vei og gårdsplass som vist på planlagte områder på situasjonsplan. For hver tomannsbolig er det avsatt to gjesteparkeringer, i tillegg til plass for evt. fremtidig carport til hver boenhet. Vei, gårdsplass og parkeringsarealer leveres med toppdekke av asfalt.

Det er også planlagte områder med grøntareal rundt boligen som vist på situasjonsplan. Plen planeres og sås i.

Arbeid som ikke inngår i vår leveranse må vente til boligen er overlevert. Slike arbeider kan være bygging av carport, terrasser og lignende.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!