Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nybygg | Solrike Lappheia | Nært naturen | Skole og barnehage

Lappheia 8, 8615 Skonseng
Pris fra
1 781 000 kr

Soverom

2

Eieform

Andel

Primærrom

57 m2
Malin Westman
Boligselger
Prosjektet bygges av

Bernhard Olsen AS

Siden 1974 har Bernhard Olsen AS realisert over 1000 boligdrømmer i Nordland. Vi brenner for å møte alle våre unike kunders behov og utvikle gode løsninger! Vårt hovedkontor er i Mo i Rana, og vi har også en avdeling i Brønnøysund. Vi tilbyr Sintefgodkjente hus, produsert i elementer i vår egen fabrikk lokalisert i Mo i Rana. Vi prosjekterer og bygger alt fra Mini-hus til større prosjekter som flermannsboliger. Vi bygger med den største glede i et stort geografisk område da vi leverer til hele Nordland, fra Bindal i sør – til Hamarøy i nord.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Drømmer du om å bo i en helt ny og moderne bolig i et solrikt og populært område? Denne stilrene tomannsboligen er det ideelle hjemmet for familien som søker ro, kvalitet og nærhet til skole og friluftsområder.

Lappheia er et nytt nabolag med fantastiske solforhold og en beliggenhet omgitt av flott natur. Våkne opp munter og glad til en ny dag i ditt splitter nye hjem. Ta en morgenstrekk på balkongen mens kaffen trakter og nyt den deilige følelsen av å ha kommet heim.

HER ER DET LETT Å FÅ DEN GODE HJEMMEFØLELSEN.

Tomannsboligen er lys og moderne med gjennomtenkte løsninger. Boligene er praktisk og lettstelt med to soverom og alt på ett plan. I tillegg har du tilhørende sportsbod hvor du kan oppbevare det du måtte ønske. Gangen har et godt areal med god garderobeplass. Praktisk garasje er også tilknyttet boligen.

Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue. De store vinduene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. Munter er en arealeffektiv og smart bolig som gir deg akkurat de kvadratmeterne du trenger for en behagelig hverdag. Den er stor nok for deg som bygger alene, for dere som bygger som par eller for den lille familien.

Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for oppussing og uforutsette overraskelser de nærmeste årene. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre.

Kommer du tidlig inn i prosessen, kan du være med på å bestemme innredning, fargevalg og stil. Få akkurat den personlige tilpasningen du ønsker på ditt nye hjem! 

Bli en del av Lappheia Borettslag og opplev den unike kombinasjonen av moderne boligkomfort og naturskjønn beliggenhet. Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg din plass i dette fantastiske nabolaget.

VELKOMMEN TIL LAPPHEIA, ET IDYLLISK OG BARNEVENNLIG NABOLAG PÅ SKONSENG

Lappheia er kjent for sin landlige sjarm og nærhet til naturen. Med skole, barnehage og flotte friluftsområder like i nærheten, er det lagt til rette for en enkel, god og trygg hverdag for både store og små.

Skonseng er ei aktiv bygd med et engasjert lokallag som holder liv i bygda hele året. Det er idrettslag og flere muligheter til å delta på aktiviteter etter middagstider, så her er hverdagen sjelden kjedelig.

Nøkkelinfo:

  • Totalt anatall boliger: 2
  • Pris: Kommer
  • Ledige: 2
  • Soverom: 2
  • Status: Salgsstart
  • BRA/P-rom: 84/57 m2
  • Tomt eiet av borettslaget


Om Nordbohus Bernhard Olsen
Når du velger et hus fra Nordbohus, velger du Kvalitet. Nordbohus sitt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk har gått god for at systemet tilfredstiller lovverket, slik at konstruksjonen på huset og materialene som brukes, møter myndighetenes krav til slikt som styrke, varmeisolasjon og miljø.

Disse kravene kan for eksempel være at huset tåler mye snø på taket, at det står støtt når høststormene kommer, at det er brannsikret, og godt nok isolert for vinterkulda.

Andre prosjekter fra Bernhard Olsen AS