Hopp til hovedinnhold
1 / 0

ØVREBYEN I KONGSVINGER - NY OG MODERNE ENEBOLIG

Lavettvegen, 2213 Kongsvinger
Pris fra
8 490 000 kr

Soverom

4

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Tore Fløiten
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse


En sjelden mulighet i Øvrebyen i Kongsvinger!

Eneboligen Vennlig er en allsidig bolig med en rekke attraktive egenskaper. Hovedetasjen byr på et romslig kjøkken med god plass til et spisebord. Herfra er det kort vei til både stuen og den romslige verandaen, som er perfekt for avslapning. Hvis solen skinner på den andre siden av huset, finner du også en stor uteplass der.

Eneboligen Vennlig er spesielt designet for en skrå tomt, med inngangen plassert i sokkeletasjen. Her finner du et komplett sett med fasiliteter, inkludert et moderne bad, vaskerom og tre komfortable soverom. I hovedetasjen vil du oppdage en elegant stue, et velutstyrt kjøkken, et ekstra bad og et ekstra soverom. Uansett hvor du ønsker å bo, gir Vennlig deg en praktisk og innbydende løsning.

Pris inkluderer tomt, graver, tilknytningsgebyr og avgifter.

Boligens kvaliteter

Utvendig kledning
1 strøk grunning + mellomstrøk. Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Fliser på gulv i bad og entre.

Våtromsvinyl Tarkett i vaskerom.

Hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre rom.

Innerdører i modell Sletten fra Bygg1, ytterdør i modell Lillehammer.

Overflate vegg baderom
Fibo baderomspanel - Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flis-størrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran. Kontakt din forhandler for detaljer og ditt ønskede valg i sortimentet.

Overflate vegg tørre rom
Sparklet og malt gipsplate. Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kombinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

Innredning
Vi samarbeider med HTH, Sigdal og JKE, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted
Peisovn type Contura 510. Contura 510 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

Himling hele boligen
Sparklet og malt gips i himling
Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg.

Kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
  • Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
  • 1 års befaring av boligen. 
  • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!


Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Om Nordbohus

Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer, hytter og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Vår visjon er å være en ledende boligleverandør. 

Diverse

3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger.