Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tomt uten byggeplikt i fantastiske Solbakken på Kongsvinger

Guldbrand Andersens veg, 2212 Kongsvinger
Pris fra
2 150 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

1290 m2

Gårdsnr.

50

Bruksnr.

219
Tore Fløiten
Selger
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Adkomst er fra Gulbrand Andersens veg som blir asfaltert. Det blir etablert fotgjengerfelt og gatelys.

Beliggenhet

Solbakken er det nye boligområdet i Kongsvinger med kort veg til både sentrum, skoler og barnehager. Det er heller ikke langt til flere daglivarebutikker.

Boligområdet har en solrik beliggenhet med flere turstier i nærmiljøet. Bybussen går jevnlig og nærmeste stopp er i Bukkene Bruses veg, der Guldbrand Andersens veg begynner. Boligfeltet vil ha en egen lekeplass.

Beskaffenhet

Tomt 4 er uten byggeplikt, og leveres med vei og infrastruktur til tomtegrensen. Det er viktig å merke seg at ytterligere utvikling av den enkelte tomt er kjøperens ansvar.

Dette inkluderer å påta seg kostnader og ansvar for utbyggingen i samsvar med den godkjente reguleringsplanen. Kjøperen har dermed frihet til å tilpasse utviklingen av tomten i henhold til egne behov og ønsker, med hensyn til reguleringene som er satt for området.


Andre prosjekter fra Nordbohus Kongsvinger AS