Hopp til hovedinnhold
1 / 0

NYHET! 4 NYE DES LEILIGHETER PÅ NATURSKJØNNE AUSTMARKA!

2224 Austmarka
Pris fra
1 102 000 kr

Soverom

2

Eieform

Andel

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

73 m2

Gårdsnr.

67

Bruksnr.

229
Tore Fløiten
Boligrådgiver
Prosjektet bygges av

Nordbohus Kongsvinger AS

Nordbohus Kongsvinger ble etablert i 1994, og har en solid forankring som boligbygger i Kongsvinger-regionen. Vi tilbyr alle typer boliger, næringsbygg og tomter, og har som mål å ha fornøyde kunder gjennom å levere god kvalitet og være profesjonelle i alle ledd.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Hva er en DES Bolig?

Konseptet med å spare og bygge rimelige boliger tilpasset eldre har vist seg å være en suksess. DES boligene er utformet for å være funksjonelle og praktiske for eldre, samtidig som de ikke er omsorgsboliger.

DES boligene har en sentral beliggenhet i et etablert område omgitt av eneboliger. Leilighetene vender mot Sagåa og gir en flott blanding av sentrumsnærhet og naturskjønnhet.

En kort 2-minutters spasertur tar deg til den lokale butikken, Joker, som også tilbyr tjenester som post i butikk, tipping og bensinstasjon. I umiddelbar nærhet finner du også kirken og Austbo (Austmarka omsorgsenhet).

Austmarka byr på et rikt kultur- og friluftsliv. Hvert år arrangeres Austmarka Marken, og lokalsamfunnet har sitt eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka er kjent som porten til Finnskogen, og her er det et overflødighetshorn av naturopplevelser.

For de som liker jakt og fiske, er området et sant paradis. Aktive mennesker vil glede seg over de mange turstiene å utforske, og om vinteren er det et godt nettverk av preparerte skiløyper.

Adkomst:
For å komme til Austmarka fra Kongsvinger, følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Ta deretter til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
  • Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
  • 1 års befaring av boligen.
  • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
  • Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.


Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger.