Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Solheimvegen - Mulighet for rask overtagelse. Se oppdatert annonse!

Solheimvegen 2B, 2384 Brumunddal
Pris fra
2 598 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Leilighet

Gårdsnr.

219

Bruksnr.

3
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Se oppdatert annonse med nye bilder fra tilsvarende bolig!

I en LILLO bolig får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig.

I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Luft til luft varmepumpe følger med som standard.

Om boligen

Boligen egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har behov, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan.

Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt. 

Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede.

LILLO selges med energikarakter B. Dette kvalifiserer for grønt boliglån som kan medføre en bedre rente.

Rause vindusflater og en god planløsning gjør boligen til en lys og åpen bolig. Utvendig skaper det skrå taket og den liggende bordkledningen et røft, moderne og organisk uttrykk som passer inn i de fleste miljøer og nabolag.

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

Beliggenhet

Tomten hvor boligen skal bygges ligger i et rolig område langs Sollivegen mellom Rudshøgda og Brumunddal. Med øyeblikkelig nærhet til friluftsområder og kort avstand til Mjøsa. 

Med kort veg til E6, er det rask kjøreveg til både Moelv og Brumunddal, samt direkte veg til Hamar, Lillehammer og Oslo. 

Det er bare 4 km til Rudshøgda hvor det er bl.a er bensinstasjon, apotek, Coop OBS, Elkjøp, og Felleskjøpet.

Vær oppmerksom på

Merk at for denne boligen betaler du ingen ting på forskudd. Innbetaling skjer først i forbindelse med innflyttting!

Det er mange fordeler ved å velge en ny bolig

Å investere i en nylig oppført bolig har mange positive sider.

Ingen forhåndsbetaling:
Nordbohus Innlandet krever ikke noen forhåndsbetaling, noe som betyr at man bare betaler når man faktisk tar over boligen. Dette gir en økonomisk trygghet og tid til å forberede finansene.

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen oppussing:
En annen stor fordel er at utgiftene forbundet med oppussing er redusert, ettersom du slipper de løpende vedlikeholdsutgiftene som ofte følger med eldre boliger. Dette gir deg mer penger til overs til andre ting i livet.

Nytt og energisparende:
Energieffektivitet er en annen viktig fordel ved å kjøpe en ny bolig. Disse boligene er utformet for å minimere energiforbruk og kostnader knyttet til oppvarming, slik at du kan spare både penger og miljøet.

Bare nytt er nytt...
Det er en unik glede forbundet med å bosette seg i et splitter nytt hjem. Et hjem som bare du og dine kjære har bodd i. Et nytt hus gir rom for dine kreative uttrykk og lar deg skape en plass som er genuint din.

Til slutt er en av de beste fordelene ved å kjøpe ny bolig det faktum at man har en reklamasjonsrettighet på fem år. Dette gir deg en trygghet når det gjelder boligens kvalitet og eventuelle feil som måtte oppstå.

Alt i alt kan en ny bolig være en god investering både på kort og lang sikt, og gir deg mange fordeler sammenlignet med å kjøpe en eldre bolig.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar