Hopp til hovedinnhold
1 / 0

SISTE eneboligtomten på Jessnes ved Hamar, 4 av 5 solgt!

Jessnesvegen 602, 2320 Furnes
Pris fra
1 798 000 kr

Boligtype

Tomter
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Adkomst

Feltet ligger langs Jessnesvegen. På høyre side når man kjører sørfra i retning Brumunddal. Det ligger en grusveg til høyre etter Lille Jessnes, som tidligere førte til Hullemannsstallen.
Boligfeltet til Nordbohus, ligger på venstre side av denne grusvegen. Det er tydelig merket.

Beliggenhet

Vi har nå kun igjen 1 av 5 eneboligtomter for salg i dette prosjektet på Jessnes i Ringsaker kommune. Tomten ligger bakerst i feltet og har delvis utsikt til Mjøsa. 
Tomtene er en del av det nye boligområdet. 

Det nye boligfeltet ligger i landlige og idylliske omgivelser i ved Furnesfjorden, som er en arm av Mjøsa. 

Til sentrum av Hamar er det ca. 10-15 minutter med bil. Her finner du alt av butikker og servicefasiliteter som familien trenger i hverdagen. Her finner du også buss- og togforbindelser som tar deg til blant annet til Oslo, Gardermoen og Trondheim.
I nærheten finner du Fiskerhytta med sommerkafé. Vikerødegården er også et turmål for mange på sykkel- eller fottur. Stien som følger stranda fra Hamar til Jessnes er del av en nasjonal sykkelrute 7, Eurovelo 3 og Mjøstråkk, som går rundt hele hele Mjøsa.

Om sommeren kan hele familien ta sykkelen rundt de fine turområdene. Fra tomtene er det heller ikke lang vei til båtmuligheter på Mjøsa.

Gode solforhold med fin utsikt over Mjøsa.

Avstand dagligvare, skole barnehage:

Stavsberg skole: 3,7 km
Kirkenær Skole: 3,8 km
Stavsberg Barnehage: 4,6km
Kiwi Volljordet: 5 km.
Olrudsenteret: 5,1km

Beskaffenhet

Praktisk informasjon

Det er regulert totalt 5 eneboligtomter med varierende størrelse. Fra ca 747 m2. Totalt sett er det prosjektert 44 enheter på dette feltet. Byggingen er i gang

Se våre hjemmesider på https://jessneslia.no eller ta kontakt med oss om du lurer på noe, eller ønsker mer informasjon.


Salgspriser på tomene

Tomt 1: Solgt
Tomt 2: 1.798.000
Tomt 3: Solgt
Tomt 4: Solgt
Tomt 5; Solgt
Dokumentavgift av tomt 2,5% kommer i tillegg.

Vei/vann/avløp

Tomtene har adkomst fra privat veg. Tilknytningsavgiften for vann og kloakk betales av kjøper.

Tomtekontrakt enebolig

Det er byggeplikt med Nordbohus. Kontraktstandarden er derfor: Standard Norge kontrakt med byggblankett 3429 A på tomtekontrakt og byggblankett 3429 B på bolig. Betalingsplan på tomt er følgende: 10% av totalt vederlag betales senest 14 dager etter kontraktinngåelse. Resterende 90% betales ved overskjøting. Kontrakten er basert på bustadsoppføringsloven.

Byggeplikten gjelder ett år etter inngått avtale av tomtekontrakt. Det betyr at man plikter å signere boligkontrakt innen 12 måneder etter signert tomtekontrakt. Om ikke dette innfris, er Nordbohus berettiget førsteretten til tilbakeføring av tomten til samme vederlagssum som avtalt i signert tomtekontrakt.

Omkostninger

Dokumentavgift av tomt 2,5% kommer i tillegg, overskjøting er inkludert i det totale vederlaget.

Vesentlige reguleringsbestemmelser

%BYA maks 30%. Maks mønehøyde 9,6 meter og maks gesimshøyde 8 meter. Ved flate tak eller pulttak er maks gesims 9,6 meter. Samtlige boliger er tiltenkt med plate på mark. Bygningens høyde måles fra gjennomsnittlig høyde på ferdig planlagt terreng. Det er tillat med takterrasse, disse skal ikke overskride maksimal gesims/mønehøyde for området.Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar