Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Fjølstad- Moelv - Ferdigstilt bolig med mulighet for rask overtagelse.

Gamle Kvennveg, 3A, 2390 Moelv
Pris fra
4 798 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Enebolig
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse av prosjektet

Dette er det vi kaller en Plug&Play bolig fra Nordbohus Innlandet

Med denne Innflyttingsklare kjedede eneboligen i Ringslia får du følgende fordeler med på kjøpet;

01 - Ingen forkjøpsrett
02 - Ingen tapte budrunder
03 - Klar for innflytting
04 - Klar for innredning
05 - Lav dokumentavgift
06 - Ingen forhåndsbetaling
07 - Hvitevarer følger med

NB! Bildene som vises er tatt i tilsvarende bolig, men farger på vegger, kjøkkeninnredning etc. kan avvike. Avtal visning for å se nærmere på boligen.

Om området

Er du aktiv golfspiller og ønsker å bo med Mjøsen golf som nærmeste nabo?

Her bor du i flotte landlige omgivelser med golfbanen "vegg i vegg".

Denne innflyttingsklare boligen ligger i Gamle Kvennveg 3A i Ringslia ved Fjølstadmarka i Moelv.

Om andre ting er minst like viktige, så kan det nevnes at boligen ligger med kort veg til skole, barnehager, idrettsanlegg, fine turområder og Mjøsa.

Boligene ligger vestvendt med flott utsikt over Mjøsa og Mjøsen Golf fra en fantastisk stor og flott veranda. 

Boligen ligger i solrike, rolige og flotte omgivelser like ved Mjøsen Golfklubb sin 18-hulls golfbane, med utsikt mot Mjøsa.

Øyeblikkelig nærhet til flotte turområder og sentral beliggenhet opp mot Moelv sentrum. Flere flotte badeplasser, båtliv og brygger langs Mjøsa kan nytes på varme sommerdager.

Vinterstid kan man benytte seg av et godt løypenett pluss lysløype i nærområdet.

Moelv er en by, plassert i Ringsaker kommune i Hedmark. Moelv ligger flott plassert med landlige omgivelser ved Mjøsas østre bredd.

Moelv sentrum er kun 3 km fra Ringslia.
En koselig hovedgate med butikker og restauranter. Med Moelv togstasjon kommer man seg enkelt til storbyene som Trondheim, Oslo og til flyplassen på Gardemoen.

Kort veg til de andre Mjøsbyene Hamar, Brumunddal, Gjøvik og Lillehammer gjør dette til en attraktiv beliggenhet mtp jobb. 
 

Om boligen

3 soverom, 2 bad og 2 stuer.

I første etasje har du et stort og lyst kjøkken med god plass til spisebord, et praktisk kott og utgang til hagen.

Den trivelige stuen ligger på motsatt side av gangen og har utgang til terreng. I den romslige gangen er det god plass til garderobe.

Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn.

Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden.
Boligen har bad i begge etasjer.

I andre etasje har du i tillegg 3 soverom, 1 bod og en ekstra stue med utgang til den store flotte terrassen som du kan nyte finværet på.

Ta kontakt for å avtale visning med Mikkel.

Derfor lønner det seg å kjøpe ny bolig


– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/ Hamar.

Å kjøpe ny bolig har mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.
Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar