Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Funksjonell og populær halvpart av tomannsbolig for salg

Slåttrønningen 50, 2410 Hernes
Pris fra
3 348 000 kr

Soverom

3

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Primærrom

75 m2

Gårdsnr.

111

Bruksnr.

145
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Om området;

Populært tomteområde sentralt i Hernes, kun 5,5 km fra sentrum av Elverum.

Det vil bli opparbeidet lekeareal, samt en balløkke på felles grøntområde.

Direkte nærhet til natur og fine turområder. Gangavstand til barneskole og barnehage som ligger kun 1,5 km unna.

Beliggenhet

Hernes er et område som ligger kun en kort kjøretur fra Elverum sentrum.

Her finnes veletablerte og familievennlige områder i gangavstand til det meste du trenger i hverdagen. Her kan du bo med skog i nær tilknytning til hjemmet og mangfoldig friluftsliv gjennom hele året.

Fra feltet er det ca. 1,5 km til barneskolen og barnehage, samt Herneshallen som byr på mange aktivitetstilbud.

Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med godt løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og fine traseer som passer for både tur og trening.

På sommeren byr området på fine gang- og sykkelstier. Bergesjøen ligger i kort avstand fra eiendommen og har badestrand og gode forhold for de fiskeinteresserte.

Nært det du trenger:
Elverum ligger ca. 5 km fra området.
I Elverum finner du det du trenger av ulike servicefasiliteter med blant annet et bredt utvalg av butikker, caféer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Det er etablert gang- og sykkelsti til Elverum sentrum fra barneskolen.

Fra Elverum er det korte reisetider til Hamar, Gardermoen og Oslo. Det er også gode kommunikasjonsmuligheter med både tog og buss, nordover og sørover.

Her vil du med andre ord ha mulighet til å bo midt i et mekka av turmuligheter, samtidig som det er kort avstand til skole, butikk og andre servicetilbud.

Området vil være godt tilrettelagt for nyetablerte, barnefamilier og voksne.

Om boligene

LILLO+ bolig

Funksjonell og innholdsrik bolig med alle funksjoner på ett plan.

3 soverom, stue/ kjøkken og bad. Utvendig sportsbod og utvendig terrasse.

Her slipper store vinduer lyset inn. Den ekstra høye takhøyden i stuedelen gir boligen en flott romfølelse med hele 2,70 m under taket i stua.

Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.


Innhold

  • Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 3 soverom og utvendig sportsbod.
  • BRA: 75 kvm
  • P-rom: 85 kvm

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.

Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker.

Å kjøpe ny bolig har mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.
Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Faste priser
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

Andre prosjekter fra Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar