Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Flott og praktisk halvpart av tomannsbolig på ett plan - Mulighet for rask overtagelse.

Vikslia 1A, 2337 Tangen
Pris fra
3 248 000 kr

Soverom

2

Eieform

Eier (Selveier)

Boligtype

Tomannsbolig

Gårdsnr.

166

Bruksnr.

73
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beskrivelse

Velkommen til Tangen i Stange Kommune

På Tangen i Stange kommune har du mulighet til å skaffe deg en ny bolig eller eneboligtomt med sentral, men allikevel landlig beliggenhet.

Tangen er et tettsted i Stange kommune, som ligger idyllisk plassert ved Mjøsa sør i Hedmark.

Vikslia lokker med naturskjønne omgivelser og du får kort vei til barneskole, barnehage, butikk, legesenter, sentrum og togstasjon.

Tangen ligger kun en time unna Oslo og en halv time unna Oslo Lufthavn Gardermoen.

I løpet av få år vil dette området ha umiddelbar nærhet til den nye togstasjonen som kommer rett vest for boligfeltet. 

Nærområdet byr på en rekke fine friluftsmuligheter med bading, fiske, fjellklatring, samt et flott turterreng med oppmerkede tur-stier.

Det er opplyst gang og sykkelveg langs hele boligområdet som utgjør en trygg skolevei for de minste. 

Praktisk halvpart av tomannsbolig på ett plan

Åpen og luftig bolig med alle rom på ett og samme plan. Stue og kjøkken har en åpen løsning med store vindusflater som gir godt med dagslys. Fra stuen er det utgang til trivelig uteplass. Boligen har for øvrig to gode soverom med garderobeplass, bad, bod og en romslig gang. Det følger med utvendig bod til boligen.

Mulighet for carport/garasje etter avtale.
Kortfattet leveransebeskrivelse
Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. Tomannsboligene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:

 • Vedovn type Sirius.
 • Kjøkken fra Sigdal inkludert hvitevarer.
 • Baderomsinnredning fra Arve Hagen
 • Komplett sentralstøvsuger
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varme gjenvinning og separat kjøkkenventilator
 • Skjult elektrisk anlegg
 • Flislagt bad og gang
 • Ferdig sparklet og malt gips i himling og vegger.Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Ingen budrunder
 • Ingen oppussing
 • Lave bokostnader
 • Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
 • 5 års reklamasjonsrett
 • Bare nytt er nytt!
 • 1 års befaring av boligen


Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. I Vikslia får dere boliger med god standard.

Uansett får dere en gjennomført standard i leveransen. Slitesterk kvalitetslaminat, ferdigmalte veggplater, flislagte gulv på bad og i gang.

Kjøkken leveres fra Sigdal og passer fint inn i boligen. Det er også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere et friskt og godt inneklima.

Med store vindusflater er boligen både innbydende, lys og trivelig.

Veibeskrivelse/adkomst

Tomtefeltet ligger like nord for Tangen sentrum og ca 1 mil sør for Stange, langs RV222.

Feltet er godt synlig fra hovedveien og har sin adkomst fra denne.

Det er mange fordeler ved å kjøpe en ny bolig


– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/ Hamar.

Å kjøpe ny bolig har mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.
Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.