Hopp til hovedinnhold
1 / 0

To attraktive tomter til salgs sentralt i Brumunddal.

Kongelholgutua 7, 2380 Brumunddal
Pris fra
1 290 000 kr

Boligtype

Tomter

Tomteareal

700 m2

Gårdsnr.

724

Bruksnr.

286
Mikkel Sæhlie
Selger
Prosjektet bygges av

Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/ leilighetskomplekser og garasjer - kort sagt; Vi bygger boliger av alle slag.

Gå til forhandlersiden

Beliggenhet

Nordbohus tilbyr nå 2 eksklusive tomter i det attraktive området Kongelholgutua 7, sentralt beliggende i Brumunddal.

Dette er en unik mulighet til å realisere drømmen om ditt eget hjem i et idyllisk og familievennlig nabolag.

Kongelholgutua ligger i et svært attraktivt boligområde i Brumunddal.
Med sin sentrale beliggenhet har Kongelholgutua nærhet til et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester.
Det er kun en kort kjøretur eller en hyggelig spasertur til Brumunddal sentrum, hvor man finner et variert utvalg av butikker, restauranter, kafeer og andre servicetilbud.
Her arrangeres også ulike kulturelle og sosiale arrangementer gjennom året.

For barnefamilier er området spesielt attraktivt på grunn av nærheten til skoler, barnehager og lekeplasser.
Det er også gode kollektivtransportforbindelser i nærområdet, som gir enkel tilgang til andre deler av byen og nærliggende byer som Hamar og Lillehammer.

Med sin kombinasjon av naturskjønnhet, rolig atmosfære og praktisk beliggenhet, er Kongelholgutua et ideelt sted å etablere seg for alle som søker en moderne og komfortabel livsstil i trivelige omgivelser.

Avstander til Skoler og Barnehager:

Brumunddal barneskole: Ca. 1 km

Brumunddal ungdomsskole: Ca. 1,5 km

Brumunddal videregående skole: Ca. 2 km

Nærmeste barnehage: Ca. 500 meter

Reguleringsbestemmelser:

Beskaffenhet

Informasjon om Tomtene:

Tomt 1: Ca. 500 m2
Tomt 2: Ca. 700 m2

Salgspriser tomtene:

Tomt 1: NOK 1.290.000,- pluss omkostninger
Tomt 2: NOK 1.690.000,- pluss omkostninger

Det er byggeplikt med Nordbohus. Kontraktstandarden er derfor: Standard Norge kontrakt med byggblankett 3429 A på tomtekontrakt og byggblankett 3429 B på bolig.
Betalingsplan på tomt er følgende: 10% av totalt vederlag betales senest 14 dager etter kontraktinngåelse. Resterende 90% betales ved overskjøting. Kontrakten er basert på bustadsoppføringsloven.

Byggeplikten gjelder ett år etter inngått avtale av tomtekontrakt. Det betyr at man plikter å signere boligkontrakt innen 12 måneder etter signert tomtekontrakt.

Om ikke dette innfris, er Nordbohus berettiget førsteretten til tilbakeføring av tomten til samme vederlagssum som avtalt i signert tomtekontrak

Dokumentavgift av tomt 2,5% kommer i tillegg.

Kortfattede reguleringsbestemmelser:

  • Utnyttelsesgrad: 35% BYA.
  • Maks høyde tomt 1(B3): 158,5 Moh
  • Maks høyde tomt 2(B4) 157,8 Moh.
  • Boligene må bygges med flate tak.Tomtene er underlagt gjeldende reguleringsbestemmelser for området. Det er viktig å sette seg inn i disse før man påbegynner byggeprosessen for å sikre at alle krav og retningslinjer blir fulgt.

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

Velge nytt eller brukt når du skal finne din fremtidige bolig? Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, og her får du fem gode grunner.

1. Lave omkostninger
Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens tillegget for en tilsvarende ny bolig vil være ca. kr. 10 000,-

2. 5 års oppfølging
Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett. Den tryggheten er gull verdt!

3. Moderne standard
En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er "billig i drift": mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

4. Ingen oppussingsbehov
En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss. Selvsagt vil du og skal du selv sette preg på boligen og gjøre det til et hjem, men det er jo den morsomme jobben!

5. Ditt eget
Når du overtar en bruktbolig er den ikke alltid tilpasset deg og din livsstil. En av de største fordelene med å da bygge en helt ny bolig er at du selv kan bestemme hvordan den skal være – du kan tilpasse huset etter dine egne ønsker og behov, akkurat slik du selv vil.


Ta kontakt med Nordbohus for mer informasjon og for å avtale visning av tomten. .