Hopp til hovedinnhold
Maimyra

Er drømmeboligen din allerede bygd?

Er drømmeboligen din allerede bygd?

Nordbohus er kanskje mest kjent for eneboligene vi bygger for våre kunder med egen tomt, men vi gjør også veldig mye mer. Vi har til enhver tid mange spennende boligprosjekter på gang rundt om i landet – alt fra eneboliger til tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Kanskje er drømmeboligen din allerede bygd eller under oppføring?

Boliger som er bygd for å vare

En prosjektbolig er en bolig vi utvikler, bygger og selger som nøkkelferdig. Som en av Norges største boligleverandører, stiller vi strenge krav til kvalitet i alt vi leverer.

Mottoet vårt, Bygd for å vare, er gjennomgående i alt vi gjør når vi bygger boliger. I det legger vi at vi bruker slitesterke materialer og velger godt gjennomtenkte løsninger som gjør at du vil ha glede av boligen i lang tid.

Moderne prosjektbolig levert av Nordbohus Byggservice i Verdal.

Moderne prosjektbolig levert av Nordbohus Byggservice i Verdal.

De største fordelene med prosjektbolig

 • Mindre usikkerhet rundt pris enn når du bygger hus
 • De fleste valgene er tatt for deg
 • Ingen byggelån og renter under byggetiden
 • Betaling ved overtakelse

Et trygt valg

Et boligkjøp er den største investeringen mange av oss gjør i løpet av livet. Når du kjøper en prosjektbolig, er noe av det viktigste du gjør å velge en leverandør med stabil økonomi. På den måten sikrer du at prosjektet vil bli fullført, dersom det bare er i planleggingsfasen når du kjøper, og ikke minst at bedriften fortsatt vil finnes om det skulle være noe i ettertid.

Med lang erfaring og tradisjon for å bygge boliger i våre nedslagsfelt har vi opparbeidet oss et godt rykte og en tillit i markedet. Nordbohus har flere år på rad havnet i toppen som en av boligleverandørene med høyest grad av kundetilfredshet i prosjektmarkedet.

Prosjektet Eplehagen av Nordbohus Kongsvinger vant prisen for Årets Beste Kundetilfredshet Prosjekt 202

Prosjektet Eplehagen av Nordbohus Kongsvinger vant prisen for Årets Beste Kundetilfredshet Prosjekt 2022 i en intern kåring av de mest vellykkede prosjektene på tvers av kjeden.

Sett ditt eget preg på boligen med tilvalg og tilpasninger

Har du lyst til å sette ditt personlige preg på boligen, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere du kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får du en bolig av gjennomgående høy standard.

Prosjektet Snarefjellet Panorama av Nordbohus Romerike

Prosjektboligene våre bygges som regel med delikate og stilrene valg når det kommer til innredning og farger, slik som denne boligen i prosjektet Snarefjellet Panorama av Nordbohus Romerike.

Miljøvennlige byggeprosesser

Slagordet Bygd for å vare innebærer også et uformelt løfte til miljøet. Vi har et stort fokus på å hele tiden utvikle våre prosesser for å sikre en mest mulig miljøvennlig utbygging.

Vi tar blant annet miljøansvar ved å:

 • benytte produkter og materialer som tilfredsstiller høye krav til bærekraft
 • benytte kortreist arbeidskraft i våre prosjekter
 • samarbeide med leverandører som tilbyr miljøvennlige alternativer
 • kildesortere papp, plast, isolasjon, treverk og gips på byggeplassene
 • benytte returordninger på overskuddsmaterialer
 • bruke overskuddsmaterialer videre i andre prosjekter
To lokale tømrere hos vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

To lokale tømrere hos vår forhandler Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

Åtte fordeler med å kjøpe ny bolig

Høy teknisk standard

Alle våre nye boliger bygges etter dagens strenge krav til materialer og byggemetoder. Dette bidrar til å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet.

Vedlikeholdsfritt i mange år

Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år.

Ingen har bodd der før deg

Du trenger ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med boliger der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

Lavere månedlige utgifter

Alle våre nye boliger bygges etter strenge krav til isolasjon og tetthet. Dette sikrer en bolig som holder varmen inne og oppvarmingsutgiftene nede.

Visste du at...

Vår samarbeidspartner Glava har gjort en beregning som viser at isolasjonstykkelsen har svært stor betydning for energiforbruket til oppvarming i en bolig. Eksempelet nedenfor baserer seg på en enebolig på 150 m2:

 • Byggeår 1974 – 25.500 kWh/år
 • Byggeår 1985 – 18.000 kWh/år
 • Byggeår 2023 – 6.700 kWh/år

Bedre lånebetingelser

De fleste nye boliger bygges med minimum energikarakter B. Dette gjør at boligen kan kvalifisere for et såkalt grønt boliglån med lavere rente i enkelte banker.

Lav dokumentavgift

Når du kjøper ny prosjektbolig, betaler du kun dokumentavgift av tomten, og ikke av selve boligen, som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere titalls tusen kroner å spare.

Du kan spare deg for hektiske budrunder

Mange av våre prosjektboliger selges til fast pris. I disse tilfellene slipper du å forholde deg til stressende budrunder som i verste fall fordyrer boligen.

Fem års reklamasjonsrett

Skulle det oppstå noe i ettertid, har du fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova.

Flotte familieboliger i kjede i prosjektet Snarefjellet Panorama av Nordbohus Romerike.

Flotte familieboliger i kjede i prosjektet Snarefjellet Panorama av Nordbohus Romerike.

Slik lager vi gode boligområder

Lokale forhandlere med god lokalkunnskap sikrer at boliger bygges ut i områder som er attraktive for lokalbefolkningen. Det er helt avgjørende å ha god kunnskap til både området og hvem som skal bo der.

Forutsetningen når vi skal bygge ut i nye områder er at det finnes kollektivtilbud, skoletilbud, et sentrum, turmuligheter og generelt alt man ønsker å ha i nærheten. Vi kjenner områdene vi bygger i – det er en trygghet for våre kunder.

Vår forhandler, Nordbohus Systembygg, har et spennende prosjekt på gang på vakre Frøya.

Vår forhandler, Nordbohus Systembygg, har et spennende prosjekt på gang på vakre Frøya. Her kommer både leiligheter, tomannsboliger og eneboliger med naust for salg snart.

Et moderne boligprosjekt er i langt større grad enn tidligere designet rundt prinsipper og krav som vi for bare få år siden ikke trengte å ta hensyn til, forteller Stian Olafsen, prosjektutvikler i Nordbohus Innlandet.

Dette kan for eksempel være tilgjengelighetskrav, sosiale soner, lekeplasser, grønne soner, eller effektive kjøre- og parkeringsløsninger. Det legges i det hele tatt stor vekt på å lage funksjonelle og gode boligprosjekter tilpasset de som skal bo der.
Fantastisk utsikt fra en av flere flotte boliger i Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik sitt Plug&Play-konsept.

Fantastisk utsikt fra en av flere flotte boliger i Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik sitt Plug&Play-konsept.

Er du på utkikk etter ny bolig?

Ta gjerne kontakt med din nærmeste Nordbohus-forhandler.

Vi hjelper deg å finne ut mer om planene og mulighetene der du vil bo.