Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Romerike AS

Nordbohus Romerike utvikler boligprosjekter, bygger og selger nye boliger, tomannsboliger, rekkehus og townhouse - kort sagt; Vi bygger og selger boliger av alle slag.

Om oss

Nordbohus Romerike ble startet i 2019 og eies 90% av Nordbohus Innlandet AS som er den ledende boligutvikleren i Innlandet.

Vårt markedsområde er Romerike og den sørlige delen av Hadeland.

Lun

Vårt hovedfokus er å bygge eneboliger, rekkehus og å utvikle prosjekter. Kort sagt så ønsker vi å bidra til å bygge kundens drøm.

Ønsker du å bygge bolig kan vi hjelpe deg. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal passe inn i omgivelsene.

Hos Nordbohus Romerike kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og tomannsboliger, som alle kan tilpasses tomt og individuelle ønsker.

Salg

Ulike tomter krever ulike typer hus og det skal også tas hensyn til blant annet byggestilen i nabolaget, hvor mange som skal bo der og praktiske løsninger i forhold til snømåking og garasjeplassering.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Vi tilbyr mange ulike hustyper fra vårt innholdsrike boligkonsept. Disse kan også selvfølgelig tilpasses dine behov. I tillegg tilbyr vi arkitekttegnede hus. Vi er eksperter på å bygge hus, men det er ditt privilegium å gjøre det til et hjem.

Vi er gjennom vårt søsterselskap, Saltdalshytta Innlandet AS, forhandler av hytter fra populære Saltdalshytta.

Saltdalshytta

Vi er stadig på utkikk etter attraktive tomteområder, så dersom du har et tomteområde som kan være av interesse, så er det bare å ta kontakt med oss.

Nordbohus utvikler nye boligområder med både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Med god kunnskap om lokalområdet er det lettere å skape den gode kvaliteten. 

Salg

Eier du et stort tomteområde du ønsker hjelp til å forvalte eller ønsker å å få bygget eneboliger, to- firemannsboliger eller blokk, kan vi følge opp hele prosessen. Nordbohus Romerike har dyktige samarbeidspartnere som gjør at vi kan være behjelpelige i hele byggeprosessen, fra søknader og tegninger til ferdig bygget prosjekt.

For oss er kundenes behov det aller viktigste. Vi tilpasser oss dine ønsker, enten det er en ny bolig fra Nordbohus eller en arkitekttegnet bolig.

Skulle du har spørsmål eller om noe er uklart er det bare å ta kontakt.

Vi hjelper deg fra A til Å

Vi har lokalkjente boligkonsulenter som bistår og følger deg gjennom prosessen fra A-Å for å sikre at dere får det hjemmet dere ønsker dere.

Slagordet vårt i Nordbohus er «bygd for å vare», og med det kommer visse forpliktelser. Vi jobber stadig med innovative løsninger som kan gjøre byggeprosessen og utvelgelsen av bolig enklere for deg som kunde.

Komplett

Vår erfaring er din trygghet

Våre dyktige tømrere og underleverandører er kvalitetssikret og ledes av erfarne Byggeledere.

Vi jobber hver dag og bruker all vår kompetanse og erfaring til å ikke bare bygge «hus» men et hjem du blir stolt av og som samtidig oppleves funksjonelt i hverdagen.

Salgssituasjon


Vi håper at innholdet på våre hjemmesider vil gi deg inspirasjon og lyst til å bli nærmere kjent med oss og at vi får lov til å vise deg noen av de innovative løsningene vi har for å hjelpe deg til å ta rett valg når ny bolig skal velges.

Ta gjerne kontakt for et møte og en nærmere titt på våre katalogboliger, eller for å se på andre muligheter sammen med oss.

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?