Nordbohus anbefaler Pretre

#Reklame - Nordbohus og PreTre har et langt og godt samarbeid, og sammen med dem finner vi raskeste veien til kranselaget!

Å bli raskest krever fokus på detaljer og presisjon. Pretre har siden 1976 vært pionér på teknologiutvikling i bransjen og åpnet i 2010 Europas mest avanserte takstolfabrikk. -Drivkraften er å lage de beste produktene for våre kunder og teknologiutviklingen er med å redusere byggetiden og øke kvaliteten, sier markedssjef Kjell Arve Bjørnestad.

Pretre er spesialist på prefabrikerte trekonstruksjoner. Precut fra Pretre reduserer byggetiden med opptil 40% - det er raskeste veien til kranselaget!

I tillegg til å redusere avfall med Precut elementer er treverk også en fornybar råvare.

Fremtidens byggemateriale

Det er et raskt voksende fokus på miljøfordelene å bygge i tre og prefabrikerte trekonstruksjoner. Kombinasjonen av redusert avfallsmengder, bedre inneklima og bærekraftig produksjon gjør tre til fremtidens byggemateriale. At det i tillegg er effektivt og raskt å bygge med gjør at bransjen går en lys fremtid i møte.  

Landets største produsent

Pretre AS er landets største produsent av takstoler og er en ledende aktør i Norge innen prosjektering og levering av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Hovedproduktene er takstoler, precut og bjelkelag. All produksjon skjer ved egne fabrikker lokalisert i Gausdal, Stryn, Steinkjer, Tvedestrand og Jæren.

- Blant våre kunder er landets ledende husbyggerkjeder, entreprenører og byggevareforretninger. Totalt er vi over 150 ansatte, og budsjetterer i 2019 med en omsetning på NOK 380 mill, sier markedssjef Kjell Arve Bjørnestad. Bedriften har en solid økonomisk plattform, som er en viktig forutsetning for videre vekst og utvikling.
 

#Reklame // Nordbohus anbefaler PRETRE!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra PRETRE.

Finn forhandler