Nordbohus anbefaler Pretre

#Reklame - Nordbohus og PreTre har et langt og godt samarbeid, og sammen med dem finner vi raskeste veien til kranselaget!

Å bli raskest krever fokus på detaljer og presisjon. Pretre har siden 1976 vært pionér på teknologiutvikling i bransjen og åpnet i 2010 Europas mest avanserte takstolfabrikk. -Drivkraften er å lage de beste produktene for våre kunder og teknologiutviklingen er med å redusere byggetiden og øke kvaliteten, sier markedssjef Kjell Arve Bjørnestad.

Pretre er spesialist på prefabrikerte trekonstruksjoner. Precut fra Pretre reduserer byggetiden med opptil 40% - det er raskeste veien til kranselaget!

I tillegg til å redusere avfall med Precut elementer er treverk også en fornybar råvare.

Fremtidens byggemateriale

Det er et raskt voksende fokus på miljøfordelene å bygge i tre og prefabrikerte trekonstruksjoner. Kombinasjonen av redusert avfallsmengder, bedre inneklima og bærekraftig produksjon gjør tre til fremtidens byggemateriale. At det i tillegg er effektivt og raskt å bygge med gjør at bransjen går en lys fremtid i møte.  

Landets største produsent

Pretre AS er landets største produsent av takstoler og er en ledende aktør i Norge innen prosjektering og levering av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Hovedproduktene er takstoler, precut og bjelkelag. All produksjon skjer ved egne fabrikker lokalisert i Gausdal, Stryn, Steinkjer, Tvedestrand og Jæren.

- Blant våre kunder er landets ledende husbyggerkjeder, entreprenører og byggevareforretninger. Totalt er vi over 150 ansatte, og budsjetterer i 2019 med en omsetning på NOK 380 mill, sier markedssjef Kjell Arve Bjørnestad. Bedriften har en solid økonomisk plattform, som er en viktig forutsetning for videre vekst og utvikling.
 

#Reklame // Nordbohus anbefaler PRETRE!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra PRETRE.