Nordbohus anbefaler GLAVA

Glava Proff 34 i veggen bidrar til sunne og stabile innemiljøer i husene vi i Nordbohus leverer
To flotte pakker med Glava isolasjon på en byggeplass.

#Reklame - Norge har et variert klima. For å bygge mest mulig energieffektivt, er det viktig at huset fungerer som et såkalt klimaskall, der kulda holdes ute, varmen inne – og motsatt.

Glava Isolasjon har utviklet de beste løsningene for energieffektive bygg. Glava Proff 34 er Norges mest solgte standard isolasjonsprodukt for varme,-lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak. Det er en glassullisolasjon laget med returglass. Fordelen ved å bruke returglass er at det er bærekraftig og gir en energieffektiv produksjon. Glasset er lett å forme, noe som gjør at glasset kan spinnes til veldig tynne glassulltråder som øker isolasjonsevnen. Glava Proff 34 i veggen bidrar til sunne og stabile innemiljøer i husene vi i Nordbohus leverer, innemiljøer som i liten grad blir påvirket av de varierende norske forholdene.

Glava Proff 34 er en allsidig isolasjon som dekker de fleste bruksområder i et bygg. Til innervegger og etasjeskillere er Glava Økonomi 38 perfekt egnet. Den brukes også til varme-, lyd- og brannisolering av bygninger, men har ikke de samme termiske egenskapene som andre produkter fra Glava Isolasjon. Som navnet tilsier, er isolasjonen rimeligere enn andre isolasjonsprodukter. Derfor er den spesielt gunstig å bruke til å isolere enkelte områder når et helt bygg skal isoleres.

Les mer om Glava Isolasjon her

#Reklame // Nordbohus anbefaler GLAVA!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra GLAVA.