Nordbohus anbefaler GLAVA

#Reklame - Norge har et variert klima. For å bygge mest mulig energieffektivt, er det viktig at huset fungerer som et såkalt klimaskall, der kulda holdes ute, varmen inne – og motsatt.

Glava Isolasjon har utviklet de beste løsningene for energieffektive bygg. Glava Proff 34 er Norges mest solgte standard isolasjonsprodukt for varme,-lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak. Det er en glassullisolasjon laget med returglass. Fordelen ved å bruke returglass er at det er bærekraftig og gir en energieffektiv produksjon. Glasset er lett å forme, noe som gjør at glasset kan spinnes til veldig tynne glassulltråder som øker isolasjonsevnen. Glava Proff 34 i veggen bidrar til sunne og stabile innemiljøer i husene vi i Nordbohus leverer, innemiljøer som i liten grad blir påvirket av de varierende norske forholdene.

Glava Proff 34 er en allsidig isolasjon som dekker de fleste bruksområder i et bygg. Til innervegger og etasjeskillere er Glava Økonomi 38 perfekt egnet. Den brukes også til varme-, lyd- og brannisolering av bygninger, men har ikke de samme termiske egenskapene som andre produkter fra Glava Isolasjon. Som navnet tilsier, er isolasjonen rimeligere enn andre isolasjonsprodukter. Derfor er den spesielt gunstig å bruke til å isolere enkelte områder når et helt bygg skal isoleres.

Les mer om Glava Isolasjon her

#Reklame // Nordbohus anbefaler GLAVA!
NORDBOHUS ANBEFALER er et redaksjonelt samarbeid mellom Nordbohus og noen av våre foretrukne samarbeidspartnere. De beste husene bygges med de beste merkevarene! Vi anbefaler produktene fra GLAVA.

Finn forhandler