Vurderer du å bygge ny enebolig og lurer på hva det koster?

Du har gjennom annonsen du klikket på, fått se din lokale pris på eneboligen LUN - en av våre bestselgere. Ønsker du å få presentert lokal, nøkkelferdig pris på samtlige av våre eneboliger i huskatalogen, oppretter du en bruker ved å klikke på knappen under. 

PS: Vi sender deg i tillegg en morsom video når du har opprettet brukeren din - den kan du glede deg til. 

 

Knapp - opprett bruker

 

Er du usikker på hvilken type enebolig du ønsker å bygge? Tradisjonell eller moderne? Funkishus eller herskapelig? Nøkkelferdig kataloghus eller arkitekttegnet? Vår huskatalog vil gi deg alt av informasjon du trenger for å ta det riktige valget. Last ned huskatalogen og start boligreisen allerede nå.

 

Knapp - last ned huskatalog

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18