Instagram-huset fikk plass i huskatalogen

Enkelte ganger stemmer alt, og et av disse tilfellene finner vi på Averøy. Marit Folland og William Storvik designet og bygde sitt drømmehus, og nå vil mange andre ha den samme drømmen realisert. Eneboligen Lystig i den nye huskatalogen er svært inspirert av "Instagramhuset" på Averøy, med noen justeringer som gjør at huset passer på flere tomter. Vi syns Lystig er et svært passende navn for en bolig med så mye lys og så mange fine rom.

Påska 2012 tegnet vi det nøyaktig slik som vi ønsket huset. Jeg liker veldig godt den klassiske fine boligstilen/New England stilen, mens William liker best moderne/funkis. Vi så på diverse kataloghus, men valgte heller å gå for noe særeget hvor vi fikk det nøyaktig slik som vi ville, samtidig som det passet fint til tomten. Huset er formet som en "H", og kjøkkenet dekker hele midtre del av huset, med en stue på hver side.

Det er to fløyer, en med 3 soverom, bad, toalett, bod og storstue, og den andre fløyen med hovedsoverom, bad og klesrom, tv-stue, hems med boder oppe, samt vaskerom, teknisk rom og utgang til garasje. Vi regnet på hvor sol og vind traff, og soverommet vårt er skygget for vær og vind fordi det ligger "bak" resten av huset. Er utrolig fornøyd med jobben Nordbohus har gjort, og hadde ikke ville valgt annerledes om jeg skulle ha bygd igjen. Kan varmt anbefale de til andre, sier Marit Folland. 

Se flotte bilder av Marit og William sitt kundetegnede hus på Instagram.

Instagramhuset inspirerte til nytt kataloghus

Etter at Marit og William sitt hus sto ferdig fikk Nordbohus mange henvendelser på facebook og instagram. Andre kunder var interessert i å se tegninger og vite mer om huset. Da vi skulle lansere ny huskatalog falt det seg helt naturlig å se nærmere på dette flotte huset. I katalogen heter huset Lystig, og er samme hus som "Instagramhuset", med noen små justeringer. Det er allerede flere utgaver under bygging ellers i landet, og ut fra interessen å bedømme kan vi forvente enda flere etter hvert.

Se bilder og kataloghuset som kom til ut fra Marit og William sitt hus: LYSTIG

Vi er svært imponert over Folland sin gjennomslagskraft på Instagram. Hennes bilder og innlegg har en profesjonell og rendyrket stil som våre kunder liker godt. Det ser vi på responsen i form av 90.000 følgere, og antallet vokser stadig. Folland sin instagramkonto har definitivt ført til flere kunder for Nordbohus, og flere har fått opp øynene for egen design. Hos Nordbohus kan du ta med dine egne skisser og drømmer, og overlate detaljene til våre dyktige ingeniører. Det gjorde Marit og William, og på Marit Folland sin instagramkonto kan du selv se hvor flott det har blitt.


31.08.2016
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler