Gladsnekkern nr. 11 - Ina i tomannsboligen Villa Lilla i Stokmarknes

Gladsnekker`n reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes og besøker Ina i tomannsboligen Villa Lilla. 

Ina er en meget aktiv dame med trening og fjellturer, og boligen ligger faktisk like ved fjellet hun liker å løpe opp. Hun har nettopp flyttet inn, men tok seg heldigvis tid til et besøk fra Gladsnekker`n :-) Boligen er bygd for å vare av Nordbohusforhandleren Steinsvik Hus & Entreprenør AS

Boligkonseptet Villa Lilla er utviklet av vår egen arkitekt Else Dahlseng. Hun hentet inspirasjon fra blant annet gamle strikkemønstre, og hoppet over en maske når hun trengte et vindu og strikket seg gjennom bygget. Det er neste så du kan føle Else sitt håndverk når du går gjennom en Villa Lilla. Noe helt spesielt er faktisk innergangen. Den er som en trekant og blir større og større innover i huset. Det er neste som om huset åpner opp armene og sier: endelig er du hjemme. 

Boligkonseptet Villa Lilla finnes som tomannsbolig, rekkehus og også som enebolig

-Jeg var inne i huset før veggene var satt opp, og da følte jeg det var lite plass. Men nå når det står ferdig ser jeg jo at rommene er store og jeg har veldig god plass, sier Ina. 

Andre etasje er et eneste stort rom. Det gir en Villa-følelse på det som er et litt mindre areal enn i en vanlig villa. Stue/kjøkken-rommet oppleves veldig lyst, og veldig stort. Se selv i videoen nedenfor. 

Tusen takk Ina for at du tok så godt imot Gladsnekkern vår, han var veldig imponert. Og tusen takk for at du valgte Nordbohus, det setter vi veldig stor pris på. 

Mer om Gladsnekkern 


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Gladsnekkern nr. 11 - Hjemme hos Ina i Villa Lilla i Stokmarknes

Gladsnekker`n reiser rundt i hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes og besøker Ina i tomannsboligen Villa L
Finn forhandler