Gladsnekkern 2 sesong 2. Ida og Marius i arkitekttegnet enebolig

Tomten var i utgangspunktet krevende skrå, men arkitekt Karin Remmen ved Nordbohus sitt kjedekontor tegnet drømmeboligen som fikk Marius og Ida til å flytte.

-Vi hadde ikke tenkt å flytte til Hvaler, men da vi fikk se huset var vi solgt! Gladsnekkern er på tur igjen for å se om folk trives i sine nye boliger. Ida og Marius stortrives, og Marius har til og med tatt på seg matchende skjorte for å få Gladsnekkern til å føle seg ekstra velkommen. Særdeles gjestfritt og herlig!

Den flotte boligen er bygd for å vare av Nordbohusforhandleren Byggmester Arild Andersen AS. Det er mange spennende løsninger, og spesielt totaliteten er imponerende. Her henger alt sammen på en særdeles flott måte, både utearealer, utsikt, måten boligen faller inn i terrenget og materialvalgene. 

I videoen forteller Marius blant annet at fargene var et viktig element for dem. Det kan du se selv ved å klikke på videoen litt lengre ned. God fornøyelse!

LES MER OM DETTE SPESIELLE HUSET: Utfordrende tomt ble unik eiendom


Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Gladsnekkern 2 sesong 2: Marius og Ida i arkitekttegnet enebolig i Hvaler

Tomten var i utgangspunktet krevende skrå, men arkitekt Karin Remmen ved Nordbohus sitt kjedekontor tegnet drømmeboligen som fikk Marius og Ida til å flytte. -V
Finn forhandler