Integrert garasje i moderne hus fra Nordbohus

Garasjer som er bygd for huset ditt

Trenger du ny garasje? Vi har en egen garasjekatalog med garasjer i ulike stilarter. Velg en garasje slik den er presentert i katalogen, gjør dine egne tilpasninger, eller få en av våre arkitekter til å tegne garasjen for deg. Vi har mange smarte løsninger på lur.

Ferdig garasje

En garasje er praktisk av mange grunner. Det er ikke bare et sted du kan parkere bilen trygt eller oppbevare gressklipper, sykler og ski. Det er også et sted hvor du kan tørke ved, lagre mat og drikke, eller hvor du til og med kan lage et oppholdsrom.

I garasjekatalogen vår finner du ni ferdiggarasjer i ulike størrelser og stilarter. Finner du en modell du liker, kan du også velge å gjøre den større eller mindre, eller tilpasse den på andre måter.

Garasje med flatt tak og carport
Bodø er en stor garasje med flatt tak. Den har et bebygd areal på 51.4 kvadratmeter. Her får du også en praktisk carport, for når du ønsker å ha bilen lett tilgjengelig.

Garasje med bod og loft

Har du behov for litt ekstra oppbevaringsplass, vil du kanskje vurdere en av våre garasjer med bod og/eller loft.

Hvit garasje med loft og bod
Trondheim er en av våre mindre garasjer, med en ganske unik form. Her får du både bod og loft for lagring. Boden har separat inngang, så du slipper å gå gjennom garasjen.

Dobbel garasje

Har du to biler, er dere en familie med massevis av sykler, ski og leker, eller har dere av andre årsaker behov for en stor garasje, vil du kanskje vurdere en dobbel garasje. Et alternativ kan være en hybridløsning mellom garasje og carport.

Moderne hus med dobbel garasje fra Nordbohus
Dobbel garasje bygd ved kundetilpasset versjon av husmodellen Nukleus. Levert av Nordbohus Asker og Bærum.
Stort hus med dobbel garasje fra Nordbohus
Arkitekttegnet enebolig med stor garasje bygd av Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/Hamar.

Garasje med leilighet

Mange velger å bygge garasjen med en ekstra etasje for å gjøre plass til en leilighet. Her kan man for eksempel innrede en trivelig TV-stue, hvor små og store kan samles med venner. Kanskje kan det også fungere som gjesterom når du får overnattingsbesøk. Bygger du garasjen slik at den blir godkjent for utleie, er dette dessuten en smart måte å finansiere boligen din på.

Ferdighus med garasje

I huskatalogen vår finner du noen ferdighus som allerede har en garasje tegnet inn i boligen. Dette gjelder blant annet husmodellene Komplett og Villa Lilla 2. Dersom du finner et hus du liker, som ikke har garasje, har du alltid muligheten til å tegne inn en enkel eller dobbel garasje – alt etter dine behov.

Moderne hus med integrert garasje med takterrasse
I den moderne eneboligen Komplett får du en praktisk og stilren garasje med takterrasse på toppen. En god måte å utnytte arealet på.
Funkishus med garasje
Villa Lilla 2 er et funkishus med garasje på 18,2 kvadratmeter.

Garasje som byggesett

Er du nevenyttig eller fagkyndig, ønsker du kanskje å bygge garasjen selv. Hos oss får du kjøpt garasje som komplett byggesett. Det vil si at vi leverer alle elementene garasjen består av hos deg, så monterer du den selv. Vi kan også hjelpe deg med deler av monteringen, om du kun ønsker å gjøre deler av jobben selv.

Garasjeinnredning

Det kan være praktisk å montere en innredning for å få system og orden i garasjen. Kanskje ønsker du også en arbeidsbenk? Mange bruker garasjen til å gjøre diverse arbeid, som å reparere ødelagte gjenstander, skru sammen ting, eller sløye fisk.

Garasjeinnredning med arbeidsbenk
Foto: Jula

 

Ofte stilte spørsmål om å bygge garasje

 

Må man søke om å bygge garasje?

Hvorvidt du må søke om å bygge garasje avhenger av hvilken type garasje du vil ha, og hvor den skal plasseres. I mange tilfeller trenger du ikke søke til kommunen, men dersom du ønsker å bygge en spesielt stor garasje, eller veldig nær naboens tomt, kan det hende du må søke likevel. Vi tar gjerne en befaring og håndterer søknadsprosessen for deg.

Se vår garasjekatalog

Hva koster det å bygge garasje?

Pris for å bygge garasje avhenger av flere faktorer, som blant annet størrelse, modell, tilpasninger, grad av ferdigstillelse og geografisk beliggenhet. Tar du kontakt med din nærmeste Nordbohus-forhandler, kan du få et uforpliktende prisanslag.

Finn din nærmeste forhandler

 

Et tips til deg som skal bygge hus

 

 

Vi har mange kunder som bygger nytt hus, og ser at de ikke har budsjett til å bygge garasje med en gang. Det vi gjør da, er å tegne inn plasseringen av en fremtidig garasje i byggemeldingstegningen. På den måten er kommunale krav ivaretatt, og man har da målsatte tegninger som gjør det lett å måle ut plassering av garasjen på et senere tidspunkt.

 

Bendik Kleve Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum

Spør oss om råd

Kontakt gjerne dine nærmeste forhandler og få gode råd til ditt prosjekt. Vi hjelper deg gjerne å velge en garasje fra vår katalog, eller tegne en garasje helt fra bunnen av.

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18