Hopp til hovedinnhold

Peab- Nordbohus Skien

Nordbohus Skien er et trygt lokalt valg for deg som vil bygge hus i Skien, Porsgrunn Siljan, Larvik eller nærliggende områder. Vi bygger eneboliger og utvikler større boligprosjekter i vår region.

Om oss

Historien til Peab Nordbohus Skien strekker seg helt tilbake til tidlig 60-tallet, den gang noen grundere i Skien bestemte seg for å starte opp et byggefirma i byen. Innen starten av 90-tallet var de blitt en del Nordbohus-kjeden. Over tid har selskapet vokst til å bli et større entreprenørselskap, og i dag er de heleid av Peab, med en egen boligavdeling som har spisskompetanse på å bygge trehus til private huskjøpere.

Salg og byggeledelse

1 / 0

Thomas Høiseth er salgs- og avdelingsleder for Peab Nordbohus Skien, og sammen med hans produksjonsteam er du sikret solid bransjekunnskap og hus etter den unike Nordbohus-kvaliteten.

– Vi har spisskompetanse på å bygge eneboliger der kunden har valgt egen tomt, og bygger svært mye av kataloghusene til Nordbohus. Her hjelper vi kunden å tilpasse huset etter deres behov, slik at huset blir akkurat slik de trenger.

Det som er så fint med husene til Nordbohus, er jo nettopp det at de kan tilpasses etter kundens behov, så selv om vi sier kataloghus, blir de aller fleste husene spesialtilpasset kundens egne ønsker.

Prosjektboliger

1 / 0

Nordbohus Skien bygger også mye sammen med eiendomsutviklere, og har spesialisert seg på å bygge såkalte lave trebygg, - altså klassiske boliger tilpasset det norske hjem.

– Vi er gode på det private markedet, og er svært opptatt av det å ta vare på kundene våre og deres ønsker når de skal bygge hus. Hos oss får kunden alltid tett oppfølging fra første dag, og møter en nysgjerrig saksbehandler som er opptatt av å finne ut hva det er kunden ser for seg, og sammen finne de beste løsningene for nettopp den kunden.

Hele teamet

1 / 0

Det skal være trygt å velge oss

Thomas forteller at kundene som kommer til dem ikke bare får en pris og et budsjett på selve huset som skal bygges, men på hele prosessen og alt som ligger rundt jobben med på bygge hus. En komplett pris fra første stund gir en større trygghet til kunden, og man slipper ubehagelige overraskelser underveis i byggingen.

Når du kommer til Nordbohus Skien blir du møtt av et team som står klare til å bygge nettopp ditt hus. Du vil få tildelt en byggleder som er med deg fra dag én, og som har dine behov og ønsker i fokus gjennom hele byggeprosessen. Du skal føle deg trygg på at ingenting skjer uten at du er informert om det først, - tett dialog er gull verd. Og du skal selvfølgelig være sikker på at du får et hus som er bygget for å vare. Det skal vær trygt å velge oss.

Å velge rett boligforhandler er noe av det viktigste du gjør når du skal bygge hus. Vi ønsker å være tidlig inne i prosjektene og være en sparringspartner når valgene skal tas. Vi skal stille de rette spørsmålene og lytte når kunden deler sine behov. Allerede her har du gjort ditt første gode valg.

Kundetilfredshet er noe vi hele tiden må jobbe med. Å bygge hus skal være en forutsigbar reise. Det er vår jobb å sørge for at kunden hele tiden vet hva prosjektet vil koste og hvilket resultat de vil sitte igjen med til slutt.

Fokus på KTI

1 / 0
Prosjekt fra denne forhandleren
Solvegen 39, 3748 Siljan

To moderne eneboliger med alt på ett plan!

Priser fra 3 769 000 kr

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
ISO 9001
ISO 14001
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?