Hopp til hovedinnhold

Nordbohus Innlandet avd. Vinstra

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra har siden 1979 vært en betydelig bolig- og fritidsboligutbygger i Gudbrandsdalen.

Om oss

Vi påtar oss ansvar både for prosjektering og utførelse av egne og andres prosjekter. I vårt spekter bygges alt fra enebolig, 2-mannsboliger, 4-mannsboliger og leilighetsbygg. VI utvikler også egne tomteområder både for boliger og fritidsboliger.

Vi er gjennom vårt heleide datterselskap, Saltdalshytta Innlandet AS, forhandler av hytter fra populære Saltdalshytta.

Nordbohus Vinstra ble etablert i 1979. I 2020 fusjonerte Nordbohus Gjøvik AS og Nordbohus Vinstra AS, og Nordbohus Innlandet AS ble etablert. Nordbohus Innlandet A/S består av avdelingene Vinstra, Lillehammer, Gjøvik og Ringsaker/Hamar.

For å lese mer om våre mest populære husmodeller, se her.

Nordbohus Innlandet Avd. Vinstra er representert v/ Saltdalshytta Innlandet AS som er Saltdalshytta forhandler i Gudbrandsdalen.

Vårt virkeområde er kommunene: Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Dovre, Lesja, Vågå, Lom og Skjåk. Firmaet har egne ansatte og staben teller i dag ca. 10 medarbeidere. Staben består av en god miks med ungt pågangsmot og erfarne medarbeidere, med god fagmessig innsikt og store krav til fagmessig utførelse. Vi har kontinuerlig tilgang på nye medarbeidere ved egen-rekruttering via lærlingordningen.

Vi har Sentral godkjenning for: Nordbohus Innlandet AS 996 600 319

Sertifiseringer

Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?