Hopp til hovedinnhold

Byggmesterfirma Gaarden og Delås AS

Med over 30 års erfaring og etablert i 2005, står Gaarden og Delås AS som et symbol på lokal ekspertise, pålitelighet og høy kvalitet i Sarpsborg og Fredrikstad med omegn. Som en stolt Mesterbedrift og medlem av Byggmesterforbundet og NHO, garanterer vi arbeid som ikke bare møter, men overgår forventningene.

Bolig

Vi tilbyr et bredt utvalg av boliger i ulike prisklasser og størrelser for å hjelpe deg med å finne den perfekte boligen for deg og din familie. Vi kjenner markedet godt og har god forståelse for området der du ønsker å bo. Vårt mål er å skape et hjem som er skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi tar hensyn til din personlighet og livsstil for å tilpasse boligen på best mulig måte. Enten du velger et kataloghus, et skreddersydd kataloghus, eller vil bygge noe helt unikt, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt perfekte hjem.

Rehabilitering

Planlegger du å pusse opp, bygge om eller bygge på? Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer ethvert byggeprosjekt. Uansett om du bare trenger å bytte vinduer eller er klar for en totalrehabilitering, er vi her for å hjelpe deg med små og store prosjekter. Vi har erfaring med et bredt spekter av byggeprosjekter.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?