Hopp til hovedinnhold

Byggmesterfirma Gaarden og Delås AS

Med over 30 års erfaring og etablert i 2005, står Gaarden og Delås AS som et symbol på lokal ekspertise, pålitelighet og høy kvalitet i Sarpsborg og Fredrikstad med omegn. Som en stolt Mesterbedrift og medlem av Byggmesterforbundet og NHO, garanterer vi arbeid som ikke bare møter, men overgår forventningene.

Om oss

Eierne Øyvind Gaarden og Rino Delås har i 2019 jobbet sammen i 30 år. Firmaet – slik det er nå – startet i 2005. Det er slik vi har blitt den bedriften vi er i dag. En Bedrift med lokal tilknytning, kunnskap, kompetanse , med en stor mengde referanseprosjekter i Sarpsborg og Fredrikstad med omegn.

Dyktige samarbeidspartnere

I vårt daglige virke samarbeider vi med mange andre lokale leverandører og entreprenører. Våre samarbeidspartnere innen grunnarbeider, vvs, og elektro stiller like høye krav til utførelsen av arbeidet som oss selv. Vårt mål er å være en foretrukket entreprenør for ansatte, kunder, samarbeidspartnere og leverandører.

Garanterer godt resultat

Som godkjent Mesterbedrift er vår kunnskap god dokumentert. Vi er medlem i Byggmesterforbundet og NHO, og vi er sertifisert våtromsbedrift av FFV. Mestermerket er mønsterbeskyttet og det er kun registrerte, aktive mestere som har rett til å benytte merket i næringsvirksomhet. Vi kan derfor garantere et resultat som er godt.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
KTI

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?