Bilde av gjengen i Eplehagen

Nok et prisdryss til Nordbohus Kongsvinger!

Nordbohus Kongsvinger har nok en gang bevist sin ekspertise og kvalitet innen bygge bransjen.

Under årets Storting, en viktig årskonferanse som inkluderer leverandørmesse, faglige foredrag, middag, underholdning og prisutdeling for prestasjoner i 2022, stakk Nordbohus Kongsvinger av med to anerkjente priser: "Årets beste selger" og "Årets Beste Kundetilfredshet Prosjekt" for Eplehagen på Skarnes i Sør-Odal. Kundetilfredsheten ble målt gjennom spørreskjemaer fra Prognosesenteret, som ble sendt til boligeiere etter overtakelse.

Nordbohus Kongsvinger er ingen nykommer i det å score høyt på Kundetilfredshet (KTI).
Se vår artikkel om årets beste 2021 og 2018.

For målinger foretatt av Prognosesenteret blant alle boligbyggere i Norge for oppføring av eneboliger på kundens egen tomt (EAT) har vi oppnådd følgende plasseringer:

  • 3. plass Årets beste EAT bygger 2014
  • 5. plass Årets beste EAT bygger 2018
  • 2. plass Årets beste EAT bygger 2021, ett fattig poeng unna førsteplassen.

Årets selger, Tore Fløiten, uttaler: "Våre tømrere er vant til å bygge eneboliger, og vi legger like mye vekt på detaljer i leilighetene våre som i eneboligene. Dette sikrer en førsteklasses finish og et flott sluttresultat uansett prosjekttype. Vi er svært takknemlige for at kundene våre verdsetter oss, fordi vi strekker oss langt, og ofte langt mer enn hva Norsk Standard krever."

Bilde av gjengen i Eplehagen
Kvalitet i alle ledd. Gjengen i Eplehagen holder på å ferdigstille nok en firemannsbolig som skal overleveres før sommerferien. Fra venstre; Tony Hammer, Rune Solberg, Tom Gjersjøviken, Leif Karsten Larsen, Christoffer Enderud Hansen, Ole Christian Sander, Øivind Eriksen og Kristian Aanerud. 

Per Gunnar Gjermshus, daglig leder, legger til: "Tore har en imponerende arbeidskapasitet og solgte for 80,6 millioner kroner i 2022, som var et utfordrende år i bransjen. Alle våre kunder er opptatt av skreddersøm, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle deres ønsker. Tore er en person med et smittende godt humør. Selv da ting har vært utfordrende får vi høre – «Jeg har trua, jeg vet du!»

Bilde av årets selger i Nordbohuskjeden 2022 - Tore Fløiten
Tore Fløiten - årets selger i Nordbohuskjeden 2022


Gjermshus mistenker at kundene er fornøyde med oppfølgingen de mottar gjennom hele byggeprosessen. Han nevner også at de har et etablert nettverk av anerkjente og lokale underentreprenører, noe som har resultert i langvarige samarbeidsforhold.

Bli med inn og se kundetilpasset leilighet i firemannsbolig i Eplehagen

Halfdan Jahr, prosjektleder, fremhever viktigheten av god oppfølging fra hyggelige snekkere og selgere, samt alle andre involverte parter fra start til slutt i prosessen. Nordbohus Kongsvinger har et rykte for å produsere høy kvalitet, og Tore Fløiten sine presentasjoner av våre produkter spiller en vesentlig rolle. Forventningsavklaringer og jevnlig informasjon underveis er også viktig for kundetilfredsheten. Jahr påpeker også at utendørsområdene på prosjektene deres ble enda finere enn hva de presenterte før oppstart.

Bilde av terrasse i firemannsbolig i Eplehagen
Terrasse på kundetilpasset leilighet i firemannsbolig i Eplehagen. 

Øivind Eriksen, driftsleder, understreker betydningen av serviceinnstilte snekkere og en svært motivert selger. Frank Holthe, byggeleder, tilføyer at han hadde 1-års befaringen på de første leilighetene som ble levert og mener Eplehagen har en fin look som tiltaler kunden. Tilbakemeldingene ved 1-års befaringen gikk på at de er spesielt fornøyde med planløsningene. Frank legger til: «Essensen i fornøyde kunder er at vi leverer hva som er forventet.»

Årets selger i Nordbohuskjeden 2022

Se hvordan vi på kontoret fikk lov til å overraske Tore Fløiten som årets selger i Nordbohuskjeden 2022.