Eplehagen

EPLEHAGEN PÅ SKARNES.

I borettslaget Eplehagen bor du lunt og behagelig i moderne leiligheter. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for barn og voksne. Med den flotte beliggenheten, den trivelige tunfølelsen og den nyplantede eplehagen med epletrær som vokser til blant boligene, er rammen lagt for et godt hverdagsliv. I tillegg er Damlibekken et trivelig innslag der den renner i utkanten av boligfeltet. 

Borettslaget ligger i landlige omgivelser, men er likevel sentrumsnært. Herfra er det kort gangavstand til dagligvarebutikk, skoler og barnehage, og Skarnes sentrum ligger kun 1,2 km unna. I nærområdet finner du også fine turområder med blant annet Damlitjernet, som har en fin tursti rundt hele tjernet. 

OM LEILIGHETENE.

Boligfeltet Eplehagen vil bestå av moderne leiligheter i et lunt og trivelig bomiljø. Totalt vil det bli bygd 38 leiligheter i 4- og 6-mannsboliger. 

Alle leilighetene har en romslig og lys stue, kjøkken med god plass til spisebord, en praktisk bod og 2 soverom. Den trivelige stuen har utgang til terrasse eller veranda. I den romslige gangen er det god plass til garderobe. Carport med sportsbod. 

Boligfeltet fremstår som godt gjennomtenkt og er utviklet med en helhetlig tanke på et trivelig bomiljø. Dersom du er tidlig ute vil du som kunde få flere valgmuligheter i prosjektet. Boligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting. 

Som utbygger er Nordbohus Kongsvinger velkjent for høy kvalitet på våre produkter. Vi har høy kompetanse i organisasjonen, og legger vekt på godt tradisjonelt håndverk og vår lokale identitet. Alle våre byggevarer leveres av kvalitetsleverandører. 

Bli med inn og se en av leilighetene i en 4-mannsbolig.

Nøkkelinformasjon

Priser
fra kr 1 107 000,- i innskudd
Antall rom
2
Areal
69 kvm
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
6
Antall ledige
6

Ta kontakt for mer informasjon

Foto av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
970 37 483
Meld interesse her

EPLEHAGEN

  • Moderne leiligheter i borettslag fra 69 - 77 kvm med carport og utvendig bod
  • Landlig men likevel sentralt
  • Nøkkelferdig
  • Barnevennlig område
  • Skarnes - et område i sterk vekst
  • Turområder i umiddelbar nærhet
  • Kort gangavstand til daglivarebutikk, skoler og barnehage
  • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift

Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Diverse
3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. 

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Salget er i gang!

De første leilighetene er solgt!

Salget er i gang!

Eplehagen på Skarnes

I borettslaget Eplehagen bor du lunt og behagelig i moderne leiligheter. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for barn og v
Foto av Tore Fløiten
Tore Fløiten
Selger
970 37 483
Foto av Per Gunnar Gjermshus
Per Gunnar Gjermshus
Daglig leder
916 70 518
Nordbohus Kongsvinger AS
Telefon
Adresse
Kongevegen 85, 2211 Kongsvinger

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18